September 30, 20231 yr Nemam pojma Prozivka ili Makova sedmica Spoiler Malo i odrugim gradovima ne samo o Beogradu
September 30, 20231 yr 12 hours ago, Klara said: Shvatila sam da možemo pitanje u bilo kom obliku, ne samo ili-ili konstrukcije. Ili grešim? : D Naravno da može bilo koji oblik pitanja!
September 30, 20231 yr 12 hours ago, booyaka said: Grešiš netačno može bilo kakvo pitanje, čak je često mnogo interesantnije bez ikakvih "ili" alternativa npr, koji film ste gledali više puta?
September 30, 20231 yr 8 minutes ago, Serena said: Nemam pojma Prozivka ili Makova sedmica Hide contents Malo i odrugim gradovima ne samo o Beogradu Makova sedmica (zvuci mi lepse) Amelija ili booyaka stajl?
September 30, 20231 yr 3 minutes ago, radnik said: Niske strasti Kada se poslednji put pili belu kafu? Cekaj da razresimo misteriju . Usisaj hodnik
September 30, 20231 yr 4 minutes ago, radnik said: Niske strasti Kada se poslednji put pili belu kafu? juče popodne koliko kafa popijete dnevno?
September 30, 20231 yr 1 minute ago, Sandradjer said: Makova sedmica (zvuci mi lepse) Amelija ili booyaka stajl? Amelija kaže može bilo koje pitanje, dakle može i ili/ili ali ne mora
September 30, 20231 yr Just now, Amelija said: Amelija kaže može bilo koje pitanje, dakle može i ili/ili ali ne mora Da, razumela sam. I ja mislim tako
September 30, 20231 yr 37 minutes ago, Amelija said: koliko kafa popijete dnevno? Jednu ili nijednu Nes, espresso ili domaca? Edited September 30, 20231 yr by Serena
September 30, 20231 yr 40 minutes ago, Sandradjer said: Makova sedmica (zvuci mi lepse) Jeste lepsa 👍