Serena Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Miris dunja i ovo Ili ovo Prolece ili jesen? 1
Klara Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Jesen, doživljavam je kao nešto toplo, ušuškano, mirisno. Proleće je pomalo varljivo, iako je prelepo u cvetanju. Da možeš da se vratiš u jedan period detinjstva, koji bi to trenutak bio? 1
Serena Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Imam 10 godina, putujem na more sa mojima Planinski potocic ili mocna reka. 1
Klara Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 I jedno i drugo. ''Srcu u nedelju'' od Šimborske Spoiler Hvala ti, srce moje, što ne oklevaš, što se trudiš bez laskanja, bez nagrade, već zbog urođene vrednoće. Imaš sedamdeset zasluga u minutu. Svaki tvoj grč je kao otiskivanje barke na pučinu na put oko sveta. Hvala ti, srce moje, što me često vadiš iz celine čak i u snu posebne. Paziš da se skroz-naskroz ne presanjam, skroz-naskroz, za šta nisu potrebna krila. Hvala ti, srce moje, što sam se opet probudila, i mada je nedelja, dan odmora, pod rebrima odvija mi se uobičajeno pretprazničko kretanje. ili ''Srce moje'', Brana Petrović? Spoiler Srce moje galopirajuće moj trkački konju pobedniče na trkama munjo moja intimna slavim te Vatro moja ponosna davitelju guja moždanih ti imaš vlastito srce i mudrost iznad mudrosti srce moje Srce moje vašarsko srce moje plivačko srce moje učiteljsko srce moje Kroz vene kroz arterije sa svih strana strele te pogađaju a ti ništa srce moje Bombardovano s kopna s mora bombardovano iz vazduha ništa ti ne mogu prase moje (...) Kada se umore inženjeri kada otkažu mehanizmi svako na svoju stranu ja u neku dobru zemlju ti u neke druge grudi srce moje.
Milosh76 Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Hrcak Koncert Aleksandre Prijovic ili koncert turkmenistanskog hevi metal benda 1
booyaka Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Tri koncerta Aleksandre Prijović Džem ili marmelada 1
Klara Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Gde si, Shan! : ) Roletne. Na koji začin miriše zima?
booyaka Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Stef ili SvetislavPat Metheny Chris ili David Bowie This is not America
Milosh76 Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Bowie Radomir Mihajlovic Tocak ili Vlatko Stefanovski
Recommended Posts