December 14, 200717 yr Pre bih gledao test signal na TV-u. OzbiljnoJel da da cigareta posle sladoleda kicks ass?
December 14, 200717 yr Jel da da cigareta posle sladoleda kicks ass?a: jeq: omiljeni britanski detektiv iz serije (može i patolog, forenzičar neke vrste i sl.)?
December 15, 200717 yr bret, holms. i nijedan drugi... [joj dobro, mozda i rupert everet u ulozi holmsa]isto
December 15, 200717 yr ne znam koja bese serija, al bese u njoj goran visnjic, dasa ipo (vub)(ajd nije bas brit al je englesko govorno podrucje, i nije bas detektiv nego doktor....)jel da je radna subota super?
December 15, 200717 yr jel da je radna subota super?a: ništa što ima pridjev radno nije super. ali ajde, bolje i to, nego radni ručak ili radni godišnji.q: omiljeni model brkova? Edited December 15, 200717 yr by Nicol
December 15, 200717 yr a: simpaticno mi, al mene samog mrzi.q: rucak, sisanje, knjizara ili isunjavanje poslovnih obaveza?
December 15, 200717 yr ja navijam za poslovne obaveze. osecala bih se manje cudno kad nisam jedina.sta je stimulativnije, caj ili kafa?
December 15, 200717 yr kafa. ja rucam za kompjuterom, gdje i radim a takodje i forumisem. osim toga i citam dnevnu stampu.sta da trazim od deda mraza?