August 28, 20231 yr Duga kosa generalno, kratka retko kojoj lepo stoji Za muskarca ZliGli ili Svarog?
August 28, 20231 yr 20 minutes ago, Shan Jan said: Duga kosa generalno, kratka retko kojoj lepo stoji Za muskarca ZliGli ili Svarog? Kratka kosa isto ume da stoji fenomenalno bajo moj, ja ih znam nekoliko koje su na keca ošišane... seksi do jaja
August 28, 20231 yr 2 minutes ago, arheolog1981 said: Osoba C Djuro Za ženu Lancia ili Serena? obe su previsoke, za mene jedino @Midgeta dolazi u obzir Jedrilica ili cesna?
August 28, 20231 yr 3 hours ago, arheolog1981 said: Kratka kosa isto ume da stoji fenomenalno bajo moj, ja ih znam nekoliko koje su na keca ošišane... seksi do jaja Duga kosa kratka pamet => cuvaj se zena osisanih na keca 2 hours ago, Milosh76 said: Sportista Orahovaca ili visnjevaca Joj obe ovog leta mi niko nije poklonio ni jednu 😭 12 minutes ago, Milosh76 said: 12 minutes ago, Milosh76 said: DeNiro ili Dastin Hofman DeNiro Kad krene da pada jaka kisa, izaci i zaplesati ili se scucuriti kraj prozora. Spoiler Kod mene pada i dve male komsinice, 14 i 5 god, izasle na terasu i plesu Edited August 28, 20231 yr by Serena