August 21, 20231 yr Kisurina na moru ako je dovoljno toplo da se pliva Velika kucerina ili mali stan? Moras oba da sam odrzavas.
August 21, 20231 yr nemam problem ni sa jednim, ali cenim da bih pre bila klaustrofobična (iracionalni) strah od mraka, da ili ne?
August 21, 20231 yr to su surova pitanja da li biste voleli da znate šta će vam se sve izdešavati u narednih mesec dana? (ali samo mesec dana)
August 21, 20231 yr definitivno bolje seks da li imate utisak da redovno propuštate najveće forumske fajtove?
August 21, 20231 yr 1) kosati bez brade 2) ćelavi bez brade 3) bradonje (ne vidi im se lice uopšte, jedva se razlikuju jedan od drugog) obavezno farbati sedu kosu, da ili ne? ili zavisi?
August 21, 20231 yr što se mene tiče ne (često i zaboravim) super odgovor za kosu :-) meni bilo kakva svetla kosa (uključujući i belu) nekako bedno stoji tako da najn, ali ništa ne krijem, svi znaju da sam vraški seda od dvadesetih da li je bolje biti ravnomerno debeljuškast ili imati samo slaninastu stomačinu?
August 21, 20231 yr voz! noćni voz je posebno zakon putovati često a kratko ili retko ali na duže vreme?