April 28, 20232 yr Desktop for life! Uprkos onome sto se verovalo pre 5-10 godina, da ce laptop da ubije desktop mislim da se suprotno desava - smartphone ce ubiti laptop a desktop ce ostati za kucnu upotrebu Eyesburn ili KKN?
April 28, 20232 yr nijedno ni drugo, mrzim da mi iko drugi radi nešto s noktima, ufff (za razliku od kose što baš volim mada retko idem kod frizera ) volite li da idete kod frizera?
April 28, 20232 yr Не, јер волим своју косу, увек ми жао када треба да је скратим, носио бих дугачку и везивао бих је у реп, као у студентским данима, да нисам често у природи, где је то непрактично, посебно у топлим данима. Колико често вам се закачи крпељ?
April 28, 20232 yr Nisam imao zadovoljstvo a isao sam i po safarijama po Afrikama. Fun fact: sa jednog tkvog safarija se zet vratio nakon sto mu se zakacio krpelj, sledecih par dana bio u nekom bunilu, prividjao mu se mrtav cale itd... Kad bi ste u stanu smeli samo jedno da imate sta bi ste izabrali: kauc ili krevet?
April 28, 20232 yr 2 у 1, кауч на расклапање у кревет, ја волим каубојску једноставност живота, да ме лепше половине не натерају повремено, не бих ни зановљавао собне елементе, имао бих само џиновски телевизор, џиновски бојлер и џиновску каду. Авантуристички (импровизовани) одмор или организован одмор?
April 28, 20232 yr Uvek bude organizovani a realno je lepsi osecaj iznenadjenja avanturistickog Evroliga ili NBA?
April 28, 20232 yr Ни једно, ни друго, врло мало пратим спорт на ТВ-у. И иначе јако мало пратим спорт, никад ме није превише занимао. Распоредити по значају: Добар филм, занимљива политичка дебата, важна утакмица, шта је на првом месту, шта на другом, шта на трећем? Edited April 28, 20232 yr by Duhovnost, ljubav i med