hooyadahoo Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 moze kaka bogata udavaca?troll / odvede tip ribu u zlataru/juvelirnicu oli kako se vec kaze, i trazi od pingvina dijamant za milion dolara, tip mu da, riba je odusevljena, tip napise chek, prodavac na mukama, sta ako je fake, nema pokrice bla bla, kaze frajer, dobro znate sta, petak je, banke zatvorene vec, razumem sve, evo vam chek, nek ostane tu, vi ga proverite u ponedeljak i ako je sve ok posaljite dijamant Njoj. dobro super, u ponedeljak pingvin proveri chek, nema pojma, ne postoji, nazove tipa da mu se najebe matere, a ovaj mu odgovara u stilu ma jebes chek covece, baci ga, vec sam je kresno. / trollbozic ili slava, za nas notorne?
ToniAdams Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 kapiten bozic!kako da zajcev natera teslino jaje da ustane?
Leia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 30s are the new 20s, black is the new black, vasilij zajcev je novi chuck noris :D isto
Grunf Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 (edited) kapiten bozic!kako da zajcev natera teslino jaje da ustane?dozirano mu cita ukicine i damjanove postove. samo da ne pretera, da ne bi pobeglo posto ustane da vidi o kakvim se ludacima radi.tuborg ili becks?edit: pretekla me leja, pa sam morao da dodam kvot. Edited December 14, 2007 by Grunf
ToniAdams Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tuborgkelnerica iz strita ili iz vondera?
Grunf Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 (edited) uuuu, dobro pitanje. vonder. ni ja ne znam sta bi dalje pito.edit: setio se sta me zanima. srednjeevropska ili balkanska pojila? Edited December 14, 2007 by Grunf
Leia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 bio jedan zgodan kelner u jednom od kafica u strahinica bana. nish i ja samo onako :D koliko cesto izlazite u zivot, samo vikendom ili i radnim danima?
Grunf Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 nikad vikendom, samo radnim danima.konobarica ili sankerica?
kgmr Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 sankerica, konobarica ipak ima blindiranu frizurubjelo ili kojo?
ToniAdams Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 (edited) tesko pitanje...konobarica ima jake ruke, a sankerica pristup zivom novcu moze obe?moze oba?edit: kasnim, spor sam Edited December 14, 2007 by ToniAdams
Nicol Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [trol]čekaj sad, larko je na šanku? ili gazza? [/trol]
Killiana Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 kapicic. al u paketu sa ribom mu.dzordz ili dzekson majkl?
Recommended Posts