December 22, 20222 yr свима нам се то дешава да ли сте се некада бавили неким екстремнијим спортом, па макар и као рекреацијом?
December 22, 20222 yr Moj najekstremniji sport je brza vožnja bicikl Evo ponavljam pitanje, kad ste imali osećaj da ste na ivici (glava u torbi)
December 22, 20222 yr Jednom sam stajao na vidikovcu iznad borskog površinskog kopa i osetio call of the void. A jednom sam istinski stavio ceger na glavu, da vidim kakav je to osećaj. Ništa posebno.
December 23, 20222 yr Пар пута на планинарењу. Стојиш на ивици литице, ветруштина ћарлија око ногу, а испод тебе скоро па амбис Страх од висине vs страх од гмизаваца, нпр?
December 23, 20222 yr Imam strasan strah od visine i nikakav od gmizavaca a sreo sam par puta razne mambe, kobre i slicne zmijice. Stavljate svakodnevno miris ili ne?
December 23, 20222 yr Da da obavezno miris I ja se bojim visine a gmizavaca ne, ovo sam morala da dodam Kakve mirise volite?
December 23, 20222 yr Не тако јаке, и не на мошусним базама. Више нешто типа мирис четинарске шуме или неког цвећа, али резантно, а не сладуњаво Casual или класика, за излазак на неки битан ручак?
December 23, 20222 yr Espresso bez mleka (ja se ne bojim visine, a od gmizavaca umirem 😬) Krempita ili sampita?