Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

dig_chohano said:
1 pravi deda Mraz ili 3 fake dedamrazice?
O: kakvo suvišno pitanjeO:
Reveal hidden contents

P: isto (suvišno) pitanje.---------------------------------povlačim reč. jedino suvišno ovde sam ja. jebo refresh.

Edited by MaryPoppins

troll:Nis valjda iz'ela Billy Bob Thorntona, nesrećo?!?!

dig_chohano said:
troll:Nis valjda iz'ela Billy Bob Thorntona, nesrećo?!?!
zeka :cry:lažem - izela hajkulu. nenamerno. i teralo me da jedem divlje krme. uvalilo mi i paprikaš od bambijeve keve. odjebah ih posle 2 zalogaja. aj isto

Edited by MaryPoppins

MaryPoppins said:
zeka :cry:lažem - izela hajkulu. nenamerno. i teralo me da jedem divlje krme. uvalilo mi i paprikaš od bambijeve keve. odjebah ih posle 2 zalogaja. aj isto
troll za ove sto idu u prag, http://www.chmi.cz/meteo/ov/workshop/pubs.htmlU S?dlů Klimentska 2, Praha 1U S?dlů II Balb?nova 22, Praha 1(just below the castle)Interior nicely arranged in medieval style (armoury etc.). Huge meals, salads with baked ham. They serve meals with wild animals' meat.mi bili jednom, potpuno nepripremljeni za jelovnik u kom ucestvuje i zebra :cry: imaju i zmije.na kraju jela nekakav pirinac.ajd isto.

Jeo neke pržene kineske bube, a mrzim bube.šta bi pre pojeli, tanjir dlaka ili tanjir perja?

cijih dlaka miko? mislim, ima tu razlike, napr. krampa vs andzelina itd.al aj perje.u rakiji drzati oko ili uvo najmilije(g) ti?

Uvo, ne volim da me gledaju dok pijem.Klin čorba ili macola supa?

corbapr ili advertajzing?

Svi ti sa skraćenicama su opasni jebači.Bankari vs. advokati?

u. hot. bankari.maltezer ili kobac?

Mrzim 'tice, zato kera.Udbaš-Apolon vs. štrokavi hippie?

ni jedan ni drugi, kao ni unakrsne kombinacijesta obucete kad zelite da ostavite utisak?

a: kosulju sa dugmicima koji imaju belu pozadinu -_-q: isto.

Edited by kurdi

kurdi said:
a: kosulju sa dugmicima koji imaju belu pozadinu -_-q: isto.
stogod sa dekoltejomopet hvatas krivine mesto da radis ? :lol:

a: jebiga mora se -_-q: vracam ono za utisak.