Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)
1 pravi deda Mraz ili 3 fake dedamrazice?
O: kakvo suvišno pitanjeO:

bad_santa.jpg

P: isto (suvišno) pitanje.---------------------------------povlačim reč. jedino suvišno ovde sam ja. jebo refresh.

Edited by MaryPoppins
Posted

troll:Nis valjda iz'ela Billy Bob Thorntona, nesrećo?!?!

Posted (edited)
troll:Nis valjda iz'ela Billy Bob Thorntona, nesrećo?!?!
zeka :cry:lažem - izela hajkulu. nenamerno. i teralo me da jedem divlje krme. uvalilo mi i paprikaš od bambijeve keve. odjebah ih posle 2 zalogaja. aj isto Edited by MaryPoppins
Posted
zeka :cry:lažem - izela hajkulu. nenamerno. i teralo me da jedem divlje krme. uvalilo mi i paprikaš od bambijeve keve. odjebah ih posle 2 zalogaja. aj isto
troll za ove sto idu u prag, http://www.chmi.cz/meteo/ov/workshop/pubs.htmlU S?dlů Klimentska 2, Praha 1U S?dlů II Balb?nova 22, Praha 1(just below the castle)Interior nicely arranged in medieval style (armoury etc.). Huge meals, salads with baked ham. They serve meals with wild animals' meat.mi bili jednom, potpuno nepripremljeni za jelovnik u kom ucestvuje i zebra :cry: imaju i zmije.na kraju jela nekakav pirinac.ajd isto.
Posted

Jeo neke pržene kineske bube, a mrzim bube.šta bi pre pojeli, tanjir dlaka ili tanjir perja?

Posted

cijih dlaka miko? mislim, ima tu razlike, napr. krampa vs andzelina itd.al aj perje.u rakiji drzati oko ili uvo najmilije(g) ti?

Posted

Uvo, ne volim da me gledaju dok pijem.Klin čorba ili macola supa?

Posted

Svi ti sa skraćenicama su opasni jebači.Bankari vs. advokati?

Posted

Mrzim 'tice, zato kera.Udbaš-Apolon vs. štrokavi hippie?

Posted

ni jedan ni drugi, kao ni unakrsne kombinacijesta obucete kad zelite da ostavite utisak?

Posted (edited)

a: kosulju sa dugmicima koji imaju belu pozadinu -_-q: isto.

Edited by kurdi
Posted
a: kosulju sa dugmicima koji imaju belu pozadinu -_-q: isto.
stogod sa dekoltejomopet hvatas krivine mesto da radis ? :lol: