Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

dobila sam like od 1 poznatog konpozitora sto sam okacila njegov soundtrack na jutjub.... so - tviter tender.gif

horor komedija ili romanticna komedija?

• Replies 14.7k
  • Views 546.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

хорор

Supernatural или X-files?

X naravno

Dostojevski ili Tolstoj?

prvi

Psi ili macke?

пси

миш или тач на лаптопу?

mis uvek i svugde

trenerke ili stogod drugo (za po kuci)

• 1 month later...

Trenerke, moze i pizama.

Da li ti je ikada ukraden bicikl iz ulaza zgrade?

ne

pomocu kog trika ljudi mogu da imaju pozitivna osecanja prema nekome a prethodno su mu naneli sav moguci bol na svetu ovome?

психопатологија

да ли се исплати таквој индивидуи рећи шта га следује, или ћути и трпи?

Ako mislis na psihopatu, sa njim nema razgovora, ako mislis na onog drugog, on te nece poslusati dok se sam ne opece.

Koliko si emocionalno inteligentno?

oh...

sta biste radili da saznate da nekoliko svecki poznatih pisaca i rezisera prati svaki sekund vaseg zivota?

Postarala bih se da mene glumi neka opasna cica glumica.

Kako se rešava dilema? Studioznom analizom za i protiv ili stomakom, intuicijom?

obavezno i jednim i drugim 

kako pomoći nekom ko ne shvata da mu treba pomoć?

Uzeti kola/taksi i odvesti ga/nju u odgovarajuću medicinsku ustanovu, Diznilend u Padinburgu, Palmu de Majorku, ili u Drajzerovu. Da sam to na vreme uradio, sad bi situacija bila mnogo bolja za sve nas....

Okej.

Sta bi radio da vidis s prozora kako kradu neciji automobil?