belch Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 ne isključujem to kao mogućnost (i mislim da bih mogla da se ljubim s nekim onako, ali da se potrefi gomila okolnosti) isto ovo amelijino ili ono prošlo
hoffnung Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) da, ne, mozda [ovo poslednje od hjortronke] isto ovo poslednje od amelije aka hjortron zove texas Edited March 11, 2015 by hoffnung
pt 2.0 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 meni treba dijagram toka za ovaj vaš leksikon, da l bi se ljubila ko u onom pitanju? bih jer jesam, dva puta u životu do sada. ovo drugo prilično sam sigurna da ne. da li su vam se najznačajnije stvari u životu dogodile u snu ili na javi?
hoffnung Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 interesantno pitanje, ali i logicno da se objasni. sve ono sto sam imao u snu, a ne u javi, bez obzira na osecanje koje je prouzrokovano tim snom, doziveo sam na javi, samo je raspored drugaciji, odn. pomesan pa izgleda drugacije. npr letenje u snu ili putovanje u indiju. npr za indiju. nisam bio u indiji, ali ovaj san mi je noviji, tj. od kako sam poceo da fotografisem i gledam fotografije koje su nastale u indiji: ulice, ljude... putovanje jer sam putovao i znam koja sam osecanja imao na mnogim putovanjima i onda se to u snu poveze na taj nacin. tako da biram javu isto
Hippie Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (i mislim da bih mogla da se ljubim s nekim onako, ali da se potrefi gomila okolnosti) meni se to desilo na 1 festivalu tamo nekad daaaavno svi ostali da slusaju normalnu muziku a ja otisla sama da dzuskam uz neku psihodeliju.... tu bijo neki total and utter kool lik.. i malo po malo krenuli da dzuskamo zajno i samo se odjednom desilo.... ljubili smo se ko da nista drugo na svetu ne mozh biti tako divno ondak je on prvi progovorijo pitavsi me kako se zovem i, nisam sigurna zasto, al tu se sve prekinulo..... reko moram didem, aj chao...... od tad patim za vakim slucajevima jako jako
Hamlet Strašni Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 ja biram martija misteriju. Koji vam je omiljen strip
belch Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Nemam pojma iskreno.. dugo vremena mi je bio vasar tastine al sam ga procitala samo jednom.. dok sam kingov to procitala jedno 6 puta al mi nije vise omiljena.. ne znam Isto
Dr Arslanagić Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Grobnica za Borisa Davidoviča BSK ili Jugoslavija?
belch Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 You're doing it wrong. Koju liniju gspa najcesce koristite?
Hamlet Strašni Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 41 Proso ili pirinač Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts