Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Руска

исто

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Руска

:wub:     A.(leksandar) Fadejev, snažnije ruke i okrutna Nova godina. :heart:

Ne znam, ima ih najmanje tri.

Isto.

Kenozoik

Da li ste čitali Mladu gardu?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

И књигу читао, и филм гледао

Ипак, мислим да је "Како се калио челик" бољи материјал. А ви?

nisam čitao

peljevin ili priljepin

Пељевин

строганина или пељмени?

hm™

može li objašnjenje?

Може: строганина-риба (обично из неке сибирске реке), усољена, залеђена, и онда нарезана на танке листиће, као пршута. Људи кажу да је врхунски деликатес. Пељмени-врста пецива, нешто између мекика и кроасана, пуњено слатким (а може и сланим) филом (и ово је руски народни специјалитет). Нисам пробао ни једно ни друго, па рекох, да приупитам, можда има искуснијих :)

Дакле?

ја бих пре пељмене, мада нисам пробао ни једно ни друго

горко или љуто

ljuto

da li biste probali najljuću papriku na svetu?

ne!

isto

noup

da li biste pristali da se ljubite s nekim nepoznatim, ako vas pita i ako vam se svidi? samo to, fino se zahvalite jedan drugom.. i odete svako svojim putom

ан женерал, не, зато што не могу да се са неким љубим тек тако, то је за мене врхунац интимности. Ипак, увек остаје нада да ће нам се обома то свидети и да ћемо одјездити заједно негде у дугу, топлу ноћ... :)

исто

ne

isto

u principu ne, jer mi se dosad niko svesno nije svideo baš odmah, moram da ga vidim bar 3-4 puta a onda pitanje više nema smisla :)

može li vam se neko koga <dobro> znate iznenada svideti u tom nekom™ smislu posle X godina?