pt 2.0 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 ...doručak. komandant mark. (ova izjava o petku i spavanju je nešto najlepše što sam pročitala u poslednje vreme). koji deo dana najviše mrzite i zašto?
logoped Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 negde oko podneva, potpuno padnem u mirovanje, i ne umem da objasnim zasto kada ste poslednji put pomislili da sve ima smisla, i zasto?
Eladan Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Давно беше, веровао сам у бољи, нови свет, који је управо постао бројнији за још једног члана исто
slepa živana Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 pre jedno dvadeset godina. mislila sam da umetnost ima smisla. balet, slikarstvo, književnost, pozorište, film. nažalost, sad se više ne sećam zašto sam tako mislila. isto
Amelija Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 juče a zašto, pa zato što jeste sve imalo bar nekog smisla što ne znači da se to već danas neće promeniti kada ste poslednji put pomislili da je sve bez veze (i zašto)?
Eladan Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Малочас. Радим у јавном предузећу, волумени с којима сарађујем су такви да те некад оставе без текста... :( помислите ли некад да је моторна тестера из Раја изашла?
atajlo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 pomislimo i za nemotornu... tako... krajem aprila... ono kad zagudi preko noći, a u podrumu ostala samo 2-3 nerascepiva panja. Plin ili bilo šta drugo?
pt 2.0 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 bilo šta drugo, osim smisla. ja sam žena depresivna i radosti nesklona. kačkavalj ili sjenički beli
Eladan Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 сјенички бели. Мада и старопланински качкаваљ, жут као злато, мммм.... Ипак, сјенички је прва љубав уз то, боље иде сува овчетина или гудетина?
Аврам Гојић Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Ovčetina, bez ikakve dileme. edit: a, ovo neka igra, ne igram ja to, zanemarite moje uletanje Edited March 5, 2015 by Грешни Василије
atajlo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 edit: a, ovo neka igra, ne igram ja to, zanemarite moje uletanje A znači to je! E grešna ti duša, kolko sam te kumila&molila da mi u Burundiju otvoriš igrice. :(
atajlo Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Ипак, сјенички и сува гудетина. Po JUS-u. Kažete li: "Nije da ja nešto znam o tome, ali moje mišljenje je..." a) da b) ne c) ponekad;
atajlo Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 da, kao i (skoro) svaki dan, s tim što je danas nekako.... šta znam... ali da ne patetišem. I da ne menjam temu, najbolja pesma "Idola", po vama?
Amelija Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 ona to zna inače slušala sam ih juče, mada ih iovako relativno često slušam :( ajd nek bude još malo isto
Recommended Posts