Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Jok. Maljave noge.Potkošulja siledžijka vs. potkošulja kurtonka?

Posted

siledzijka za siledzije, kurtonka za... drugeslikanje ili vajanje?

Posted

u Hill Bill-u, kad Uma ubija Bila, rastura sanduk u kom je sahranjena, ubija O'Ren Isii i muzika koja sve to pratiisto

Posted

ne znam film kako se zove, al scena je - izlaze dva junaka iz kluba u kom se svi drogiraju (i oni se pocastili, jedan uzeo neke tablete Diznilend),ispred se komesaju narkomani, jedan sklupcan lezi u snegu, kaze ovaj ' vidi! Bambi spava 'jako je bilo kad gine Bosko Buha i so mu curi u saku, i na kraju kad promicu kroz rascvetale grane, Cikalo i sviisto

Posted
isto
a: rečenica glavnog lika ja sam svoga tela gospodar u istoimenom filmu. eto, sve zbog jedne krave.q: može dalje
Posted

kad riknjava roj beti a beli golub u nebo letiisto

Posted (edited)

Kad umire Roy Batty u Blade Runneru.edit: Toni, lopove.dalje

Edited by dig_chohano
Posted
kad riknjava roj beti a beli golub u nebo leti
Kad umire Roy Batty u Blade Runneru.
:wub: + :wub:
Posted
:lol: genijalno.a sad izdali neki 5 dvd ultimate complete edition... malo ga preterase.i have seen things you people wouldn't believe... a: isto.q: isto.
Posted

is this to be empathy test.isti muvi dakle, druga scena. heh.jedan od najboljih soundtrackova, takodje.isto

Posted

a: u before sunrise kad pricaju u tramvaju.(ako sam dobro shvatio pitanje)q: isto.

Posted

boogie nightskad w.h. macy s onom facom zatice zenu kako snima i na kraju kad je oladighostworldkad lik vrti cake i bori se protiv onog s metlom the rules iof attractionkraj kad peder prolazi a sneg pada i srece batemanaigra 2 pedera na krevetu pa lik u kafani s mamom faye i jos gomila scena iz istog filmaisto

Posted

a: ne mogu da se setim ni jednog filma q: jel vise volite ribe ili kitove? :P