Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Jok. Maljave noge.Potkošulja siledžijka vs. potkošulja kurtonka?

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

siledzijka za siledzije, kurtonka za... drugeslikanje ili vajanje?

frankly, my dear...isto

u Hill Bill-u, kad Uma ubija Bila, rastura sanduk u kom je sahranjena, ubija O'Ren Isii i muzika koja sve to pratiisto

• Author

ne znam film kako se zove, al scena je - izlaze dva junaka iz kluba u kom se svi drogiraju (i oni se pocastili, jedan uzeo neke tablete Diznilend),ispred se komesaju narkomani, jedan sklupcan lezi u snegu, kaze ovaj ' vidi! Bambi spava 'jako je bilo kad gine Bosko Buha i so mu curi u saku, i na kraju kad promicu kroz rascvetale grane, Cikalo i sviisto

isto
a: rečenica glavnog lika ja sam svoga tela gospodar u istoimenom filmu. eto, sve zbog jedne krave.q: može dalje

kad riknjava roj beti a beli golub u nebo letiisto

Kad umire Roy Batty u Blade Runneru.edit: Toni, lopove.dalje

Edited by dig_chohano

kad riknjava roj beti a beli golub u nebo leti
Kad umire Roy Batty u Blade Runneru.
:wub: + :wub:
:lol: genijalno.a sad izdali neki 5 dvd ultimate complete edition... malo ga preterase.i have seen things you people wouldn't believe... a: isto.q: isto.

is this to be empathy test.isti muvi dakle, druga scena. heh.jedan od najboljih soundtrackova, takodje.isto

a: u before sunrise kad pricaju u tramvaju.(ako sam dobro shvatio pitanje)q: isto.

boogie nightskad w.h. macy s onom facom zatice zenu kako snima i na kraju kad je oladighostworldkad lik vrti cake i bori se protiv onog s metlom the rules iof attractionkraj kad peder prolazi a sneg pada i srece batemanaigra 2 pedera na krevetu pa lik u kafani s mamom faye i jos gomila scena iz istog filmaisto

a: ne mogu da se setim ni jednog filma q: jel vise volite ribe ili kitove? :P