Amelija Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 žestinašta uz jelo, šta pre a šta posle? (alkohol)
pt 2.0 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 mamina višnjevača ili martini precrno vino uzturska kafa poslekad ste poslednji put vezali pertlu?
Lancia Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 kad ste poslednji put vezali pertlu?ima tome tri meseca.kad ste posledji put tucali?
mlatko Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 fizikalac geda sebe u ogledalu dok lajedal se ponašaš kao i tvoj otac/majka i koliko je to dobro?
pt 2.0 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 vrednosno sam skoro ista, a u temperamentu sam izvukla najgore iz oboje, pomešala to i dala mešavini novi jezivi kvalitet.žao mi je što nisam skromna i jednostavna kao oni, žao mi je što nisam marljiva kao oni. drago mi je što sam temeljna i posvećena kao oni, što umem sebe zdravo da zabavim radom. drago mi je što sam topla osoba na njih.isto.
mlatko Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 hvala ti, lepo rečeno.što se tiče temperamenta isti osećaj i ja imam a to je valjda normalno, više uočavamo pri sebi te neke "gore" osobine kojih smo se stideli ili (neopravdano) mrzeli kod roditelja. Kako nisi marljiva ako si temeljna, kako nisi skromna kad uspevaš da se zabaviš radom. topla si znači i jednostavna u svojoj jedinstvenosti.Meni žao što nisam strpljiv kao moji al takvo je vreme da sve radimo u letu, nema više onoga 'natenane'. nisam strpljiv al sam tvrdoglav što mu izađe na isto kad gledaš sa strane... sebi nećemo nikad biti dobri kao što su oni bili prema nama, ali drugima oćemo. možemoisto
ordi Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 vau, mlatko, lijep poust. nerviram se sto sam ocedeicna na kevu.isto.
Mr.Mxyzptlk Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 (edited) ...Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Edited December 16, 2013 by extragluv
Mr.Mxyzptlk Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 samo dnksta vas najcesce iritira?Sent from my Nexus 4 using TapatalkSent from my Nexus 4 using Tapatalk
pt 2.0 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 neadekvatan odziv i samoživo bahaćenje..isto.
Recommended Posts