Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

žestinašta uz jelo, šta pre a šta posle? (alkohol)

Posted

mamina višnjevača ili martini precrno vino uzturska kafa poslekad ste poslednji put vezali pertlu?

Posted
kad ste poslednji put vezali pertlu?
ima tome tri meseca.
kad ste posledji put tucali?
:blush:
Posted

fizikalac geda sebe u ogledalu dok lajedal se ponašaš kao i tvoj otac/majka i koliko je to dobro?

Posted

vrednosno sam skoro ista, a u temperamentu sam izvukla najgore iz oboje, pomešala to i dala mešavini novi jezivi kvalitet.žao mi je što nisam skromna i jednostavna kao oni, žao mi je što nisam marljiva kao oni. drago mi je što sam temeljna i posvećena kao oni, što umem sebe zdravo da zabavim radom. drago mi je što sam topla osoba na njih.isto.

Posted

hvala ti, lepo rečeno.što se tiče temperamenta isti osećaj i ja imam a to je valjda normalno, više uočavamo pri sebi te neke "gore" osobine kojih smo se stideli ili (neopravdano) mrzeli kod roditelja. Kako nisi marljiva ako si temeljna, kako nisi skromna kad uspevaš da se zabaviš radom. topla si znači i jednostavna u svojoj jedinstvenosti.Meni žao što nisam strpljiv kao moji al takvo je vreme da sve radimo u letu, nema više onoga 'natenane'. nisam strpljiv al sam tvrdoglav što mu izađe na isto kad gledaš sa strane... sebi nećemo nikad biti dobri kao što su oni bili prema nama, ali drugima oćemo. možemoisto

Posted

vau, mlatko, lijep poust. nerviram se sto sam ocedeicna na kevu.isto.

Posted (edited)

...Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Edited by extragluv
Posted
samo dnksta vas najcesce iritira?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Posted

neadekvatan odziv i samoživo bahaćenje..isto.