Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

dzimnastiks, 4 godine, treninzi ,takmicenja,sveisto

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Basket 10ak godina. Neopisiva žal što nisam nastavio, al tada je to bila logična odluka.same

nop, nikad ništa.volite li šekspira? ako da, šta vam je omiljeno?

Onako, ali Tit Andronik razbija.isto

volem. much ado about nothing. What should I do with him—dress him in my apparel and make him my waiting gentlewoman? He that hath a beard is more than a youth, and he that hath no beard is less than a man; and he that is more than a youth is not for me, and he that is less than a man, I am not for him.isto.

a midsummer night's dreamisto

najvolem sonetes kim živite?

sa suprugomisto

sa ameli pulensa kim bi ste ziveli

^^isto + 2 mackeisto, kojegod

Edited by Leia

sa ameli pulensa kim bi ste ziveli
Sa batlerom.Isto.

Tja. Bolje da ćutimIstoSent from my GT-I9100 using Tapatalk

isto

hamletovo +1a bez koga biste voleli da zivite? da prosirimo temu, ne samo bez koga u kuci, nego i na poslu, skoli, bilo kom prostoru koji silom prilika delite

ne smeta mi niko dovoljno da ga u potpunosti eliminisem, a i oni koje sam imala zelju su se spletom okolnosti udaljili sami, pa mi ponekad i nedostaju (samo ponekad)da li pevate na poslu?