Pikoleta Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 sklonija sam margaretama i nevenima, kao volime/nevoli cvjetnim powaaahh izgled vs. miris?
Hippie Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 ammhmmm...... neam nista protiv kačamakazastoe vanpirska ljubav najjaca... kakae to carolija??
Pikoleta Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 ae, haepi, odrasti malo dajte savjet za bogatiji zivot
Leia Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 imati dovoljno slobodnog vremena, i kloniti se budalamoze biti preuranjeno, al neka - sta je vasa novogodisnja odluka/sta u 2014 nece biti isto ovom sad?
belch Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 više ću voziti biciklšta će sledeće godine biti isto (a dobro)?
InvisibleLight Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 više ću voziti biciklšta će sledeće godine biti isto (a dobro)?pijenje kafekoliko sportova da ste otisli na bar jedan trening
Leia Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 nikad u zivotu nisam bila na treninguako se ne racuna neki fitnes iz proslog vekaisto
Reaktor Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 streljaštvo i rvanje - sa prvog me izbacili jer sam dolazio u bermudama, rvanje batalio nakon dva meseca (kad sam shvatio da još uvek ne znam pravila)isto
Hamlet Strašni Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 tenis 6 meseci, streljastvo, izbacili me jer nisam dobro video a doktor nije hteo da mi da naocare, atletika 4 meseca, dobio zapaljenje pluca, vaterpolo 4 meseca, dobio zapaljenje plucaisto
Amelija Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 išla na tenis davno, davno, da naučim osnovne stvarii kao naučila ih, ali ništa više od togapa malo probala aikido, neloše je ali ipak nije baš nešto čemu bih posvetila mnogo pažnjea el se teretana računa kao trening?i mislim da je to bilo tokojim sportom ste se manje-više zaista bavili? (znači ne ono kao probala malo ali je ipak smor itd, a ne mora ni super-hiper)
prima Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 trenirala atletiku na marakani. najbolji su bili treninzi nocni, kad smo na terenu samo mi i nebo posuto zvezdama, letnji povetarac. na pauzi leskarenje kod gola. posle je uprava kluba ogranicila atleticare na tunel od <100m u zgradi i rezervisala stadion za fudbalere pa sam se smorila, a i neke druge stvari me odvukle od sportskog zivota.isto
Recommended Posts