Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Kupi nam šta 'oćeš... važno je da si se setila. :Pšta ste tražili od Deda Mraza?

Posted
Kupi nam šta 'oćeš... važno je da si se setila. :P šta ste tražili od Deda Mraza?
a: još ništa, neugodno mi je pitatq: šta bi volili dobit od D. Mraza?
Posted (edited)

hemoglobinasunčate li posteljinu, a?

Edited by Maya Order
Posted

ne, ja se tako cesljam.koje su to najbolje godine?

Posted

svakom su svoje godine najboljekolko puta pusite na dan?(pitanje je za zenskinje) :lolol:

Posted

mislis na pusenje kao felacio ili na pusenje kao pusenje cigareta (eventualno cigara)? moras biti malo precizniji, ovo je ipak ozbiljan topik.omiljeni film sa ruskom podmornicom?alternativnomanikir ili pedikir?

Posted

fala kurcu, ja sad bas gledam jel jos stoji da odgovorim ja.(:wub: za simultanost)a: jebiga da je das boot sa ruskom mogao bi biti simultani odgovor.q: sta ste poslednje skuvali? (pitanje za muskarce)

Posted
q: sta ste poslednje skuvali? (pitanje za muskarce)
makaroni sa racicima i belim lukom.jel se lako smuvas? (pitanje za sve)
Posted
jel se lako smuvas? (pitanje za sve)
a: ne znam za sve. ja srednje lako.q: ajde dalje lanciino (kako to da nitko na t-mackovo pitanje nije napisao isto :D )?
Posted

Amuvljiv sam.Alapača ili mutava (pitanje i u muškom rodu, al mi "alapačan" glupo zvuči)?

Posted
mislis na pusenje kao felacio ili na pusenje kao pusenje cigareta (eventualno cigara)? moras biti malo precizniji, ovo je ipak ozbiljan topik.
off:pa imali ste da izaberete sta vam vise odgovara, i opet ste eskivirali da odgovorite <_< (da sam bio postavio da je za felacio, imam utisak da vise niko nista ne bi napisao na ovom topicu :lol: ) on:a: 33q: jel se pravilno kaze irak ili iran? ^_^
Posted (edited)
off:pa imali ste da izaberete sta vam vise odgovara, i opet ste eskivirali da odgovorite <_< (da sam bio postavio da je za felacio, imam utisak da vise niko nista ne bi napisao na ovom topicu :lol: )on:a: 33q: jel se pravilno kaze irak ili iran? ^_^
a: ponovno je nejasno jel misliš na suvremeni irak ili za vrijeme otomanskog carstva. q: kako se dolazi do 45? Edited by Nicol
Posted

mene ovde niko ne kuzi :( a: isto kao i do 33, samo 12 (necega) viseq: ksenija pajcin ili vendi?

Posted

o jebaga, opet si konfuzan, ksenija pre ili posle nadogradnje?duge gace zimi, da ili ne?