Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

devojcicael se jos uvek grudvate/sneska belicha pravite/pahulje na jeziku docekujete/granu punu snega tresete/u sneg na ledza padnete i tako tome... ?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

bih rado da imam prilikevasa omiljena planina za zimski period?

pufff sve su ionako dalekoa vrlo rado se i grudvam i sankam i bacam u sneg i sve što trebaaj opet planina, možda neko ima omiljenu

brezakada znas da stvarno poznajes neki grad?

kad znam put od stanice do boblioteke bez gledanja na kartu.da možete da se bijete sa bilo kojom slavnom ličnošću, s kim bi se tukli?

sa nekom slabijom od sebeisto

neki bi to nazvali tucom, ja ne.da mozete da se ljubite s nekim s foruma, s kim biste voljeli?

ja ne smem da kažem :blush:jel neko sme?

moja lista je podugacka :s_d: true or false: men have two emotions, hungry and hornyif you see him without an erection, make him a sandwich

truesame for women?

if you see her without an varjača, buy yourself a pizzajoš neko?

kuhinja je mesto gde se kuva kafacemu sve moze sluziti kuhinja?

da bjelogrlic snimi reklamucemu jos?

U kupatiluDa li volite karanfile? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk