November 18, 201311 yr zavisi valjda od pitanja koje bi hipoteticko tinejdz dete postaviloznaci po svoj prilici, cela stvar ostaje u hipotetickoj sferinajbolji savet koji ste ikad dobili od roditelja istog pola? po mogucstvu u vezi sa seksom
November 18, 201311 yr u danšnje vreme slučajno zatrudneti - pa to je prosto glupo.nije baš savet ali niko ne voli da ispadne glup :)da li ste nekad mrzeli neki deo svog tela? koji i zašto?
November 19, 201311 yr jok, jedino su oci u mene ljucke.feeling younger is better than wiser?(ladyhawke)
November 23, 201311 yr кнеза милоша и булевар кнеза александра (велике)пушкинова и ружићева (мале)исто
November 23, 201311 yr to se stalno menja. bulevar može zauvek da ostane omiljen, a ulica trenutno, masarikova.isto
November 23, 201311 yr Kajmakčalanska i Svetogorska. Volim atmoseru prve i 1 ogroman žbun orlovih noktiju koji je počupao novi vlasnik kuće pre nekoliko dana. Mrzim tog glupana. Druga je dekadentna sa oronulim elegantnim polukružnim terasama sa polupanim vratima kroz koja vijori pocepana zavesa a golubovi nesmetano ulaze u stan. Na sledećoj terasi poslagane cepanice. Kamin ili smederevac? Na kraju ulice praseća glava na fasadi.Isto. Edited November 23, 201311 yr by halloween
November 23, 201311 yr ja sam uvek više volela ilije garašanina, kao alternativni put od faksa do vuka gde sam čekala voz za kući. slobodno mogu reći da mi je to omiljena, a volim i brankovu, kad se sjurim iz nje na brankov most(btw isto čudom nisam mogla da se načudim kad sam videla te cepanice u svetogorskoj. inače mi je tu najinteresantnija ona zgrada od crvene cigle)može isto
November 25, 201311 yr izgleda da niko više neće o lepim ulicamaajd sad dve najbezveznije ulice u beogradu?
November 25, 201311 yr 29 novembra i vojvode mišićaisto Edited November 25, 201311 yr by funk soul sister