Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

samo mi djeda po ocu ima na internetu. :s_w:isto.

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ja ne smem ni da pocnem koliko su ludida li vam citanje vise knjiga od jednom ide od ruke?

ak su od istog pisca - daaj kasmo vech kod pisaca.. misim, valjda mogu i vaka pitanja; koe ovaj preslatki klinja? :)qrzc.jpg

ne znam. kaži nam.(nekad mi je išlo čitanje više knjiga naporedo, sad mi ni čitanje beletristike ne ide)koga ste poslednjeg poljubili i kada?

majku, u četvrtak :Dgde ste bili prošle godine u ovo vreme?

u puli kuda za novu?

u jemenkuda za zimski raspust?

šta je to zimski raspust?el bolje letovanje ili zimovanje?

zimski raspust, zimovanje, isti djavoznaci, glas za z!zasto vecina ide na godisnji odmor leti, s obzirom na to da je lepljiva vrucincina nesto ogavno?

pa i nisam sigurna da večina ide leti+ mislim da dosta ljudi mora da ide leti+ vrućina nije ništa ogavno, no nećemo opet o tome -_- dugački odmor odjednom par nedelja ili više kraćih odmorčića (od po 7-10 dana)?

bolje ogavna vrucina na moru nego u lepljivoj kancelarijiidenje u primorske gradove zimi, da ili ne?

bolje ne, tužno je :(<meni barem, da gledam u more a ne mogu da se bućnem>opet:dugački odmor odjednom par nedelja ili više kraćih odmorčića (od po 7-10 dana)?

vise dugackih odmora odjednom!gde ste poslednje putovali?

dubrovnik - ston - korčulaisto

malaga/granadada mozete da date jedan savet u vezi sa seksom svom hipotetickom tinejdz detetu istog pola, sta biste mu rekli?