November 16, 201311 yr ja ne smem ni da pocnem koliko su ludida li vam citanje vise knjiga od jednom ide od ruke?
November 16, 201311 yr ak su od istog pisca - daaj kasmo vech kod pisaca.. misim, valjda mogu i vaka pitanja; koe ovaj preslatki klinja? :)
November 17, 201311 yr ne znam. kaži nam.(nekad mi je išlo čitanje više knjiga naporedo, sad mi ni čitanje beletristike ne ide)koga ste poslednjeg poljubili i kada?
November 18, 201311 yr zimski raspust, zimovanje, isti djavoznaci, glas za z!zasto vecina ide na godisnji odmor leti, s obzirom na to da je lepljiva vrucincina nesto ogavno?
November 18, 201311 yr pa i nisam sigurna da večina ide leti+ mislim da dosta ljudi mora da ide leti+ vrućina nije ništa ogavno, no nećemo opet o tome -_- dugački odmor odjednom par nedelja ili više kraćih odmorčića (od po 7-10 dana)?
November 18, 201311 yr bolje ogavna vrucina na moru nego u lepljivoj kancelarijiidenje u primorske gradove zimi, da ili ne?
November 18, 201311 yr bolje ne, tužno je :(<meni barem, da gledam u more a ne mogu da se bućnem>opet:dugački odmor odjednom par nedelja ili više kraćih odmorčića (od po 7-10 dana)?
November 18, 201311 yr malaga/granadada mozete da date jedan savet u vezi sa seksom svom hipotetickom tinejdz detetu istog pola, sta biste mu rekli?