Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

to zna hella, sta mene pitasponavljam svoje prethodno pitanje, nisam raspolozena da razmisljam -koji je najbolji grad na svetu i zasto?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

njujork i/ili san francisko. zato.isto

berlin ili barselona, jer bolje nisam video.isto.

Ashabad, zato sto ima spomenik Turkmenbasiju koji se okrece u pravcu suncaisto

perast, zato sto je ljubakisto

hum, zato što ima najmanje stanovnikaisto

Gaborone, zato sto kad se tamo pojavim sve zemske smatraju da sam najbolji tip kog su ikad videle i hoce da se jebu sa mnomisto

Nagoja, zato sto ima 35 akva parkova po glavi stanovnika, potpuno je bezbedno za decu i funkcionise besprekornoisto

• 2 weeks later...

eh pa nije fora samo jedan i jedini, ali ajd npr neka bidne Barselonada li ste probali somloi galusku?

ne, al nešto mi se druži s vasom..najbizarnija stvar koja vam se desila u poslednje vreme?

slušala osobu za koju nisam bila sigurna da li je muško ili žensko kako priča o dogodovštinama na aerodromima i carinama pri prevoženju raznih vrsta oružja iz zemlje u zemljunajinteresantnija stvar koja vam se desila u poslednje vreme?

apsolutno ništako je najslavnija osoba čiji ste grob obišli?

vladimir nazoristo

najslavniji su moji preci djuturenajslavniji medju njima?