centrifuga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 1. nikad video nosoroga (ni u jednom od 5 velikih zoo-a)2. nikad izgubio socivo (nakon 33 godine nosenja)3. nikad imao zuboboljuisto
Pikoleta Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 bosa nigdje namjerno nisam krocila, ne placem kad mufasa umire u lion kingu, ne gnjecim jezik tracanjemjos, a i ne mora
pt 2.0 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 nikad nisam odgledala Godfather-a, nikada se nisam igrala sa lutkama i nikada nisam vrištala.isto.
Hamlet Strašni Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 nikada nisam zapalio cigaretu, nikada nisam gledao let iznad kukavičijeg gnezda, nikada nisam jeo škembićeisto
betty Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 1. ja sam PointTaken, 2. nikad mi nije puko kondom (tj. bilo kom mom njemu), 3. isla sam danas u cirkus.isto.
Amelija Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 nikad nisam povraco od alkohola nikada se nisam igrala sa lutkama.nikad se nisam porodila (a imam 2 deteta)nikad nisam bila u Bosni (a ni u Hercegovini)nikad nisam vozila automobil po mrakukisela ili obična voda?
Hamlet Strašni Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 kisela. omatorio samda li se sećate šta ste imali na sebi prvog dana srednje škole?
Hippie Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 naravnokaste se poslednji put na drvo popeli i nogama o granu obesili i tako naopacke ruke prekrstili i naopakoj livadi se divili?
belch Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 previse davno...kad ste tuzni jel to svi znaju ili tugujete u sebi?
Hippie Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 ja odem kupim najomiljeniju cokoladu, sednem u park, otvorim je, krenem da je jedem i krenem da placem..... sve to u isto vreme... sva se umazem al stae tue, bitnoe da pomaze....... tuga odlazi, euforija dolazi + vide me samo oni koj ne znaju me.... i tako se posle svemu smejem..... probajtekaste poslednji put jedva cekali prave vetrove da biste pustali omiljete zmajove?
Hamlet Strašni Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Nikada Najluđa stvar koju ste na poslu morali da uraditeПослато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4
slepa živana Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 da obučem kosmonautski kostim, da se pretvaram da hodam po mesecu i da mašem gomili nekakve dece koja me gledaju kroz rupe na zidu.isto
betty Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 da zaustavim eksperiment na tri-cetiri minuta dok majmun ne prodje niz hodnik.isto
Recommended Posts