September 1, 201311 yr 1. nikad video nosoroga (ni u jednom od 5 velikih zoo-a)2. nikad izgubio socivo (nakon 33 godine nosenja)3. nikad imao zuboboljuisto
September 1, 201311 yr bosa nigdje namjerno nisam krocila, ne placem kad mufasa umire u lion kingu, ne gnjecim jezik tracanjemjos, a i ne mora
September 3, 201311 yr nikad nisam odgledala Godfather-a, nikada se nisam igrala sa lutkama i nikada nisam vrištala.isto.
September 14, 201311 yr nikada nisam zapalio cigaretu, nikada nisam gledao let iznad kukavičijeg gnezda, nikada nisam jeo škembićeisto
September 15, 201311 yr 1. ja sam PointTaken, 2. nikad mi nije puko kondom (tj. bilo kom mom njemu), 3. isla sam danas u cirkus.isto.
September 18, 201311 yr nikad nisam povraco od alkohola nikada se nisam igrala sa lutkama.nikad se nisam porodila (a imam 2 deteta)nikad nisam bila u Bosni (a ni u Hercegovini)nikad nisam vozila automobil po mrakukisela ili obična voda?
September 20, 201311 yr kisela. omatorio samda li se sećate šta ste imali na sebi prvog dana srednje škole?
September 20, 201311 yr naravnokaste se poslednji put na drvo popeli i nogama o granu obesili i tako naopacke ruke prekrstili i naopakoj livadi se divili?
September 22, 201311 yr ja odem kupim najomiljeniju cokoladu, sednem u park, otvorim je, krenem da je jedem i krenem da placem..... sve to u isto vreme... sva se umazem al stae tue, bitnoe da pomaze....... tuga odlazi, euforija dolazi + vide me samo oni koj ne znaju me.... i tako se posle svemu smejem..... probajtekaste poslednji put jedva cekali prave vetrove da biste pustali omiljete zmajove?
September 22, 201311 yr Nikada Najluđa stvar koju ste na poslu morali da uraditeПослато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4
September 22, 201311 yr da obučem kosmonautski kostim, da se pretvaram da hodam po mesecu i da mašem gomili nekakve dece koja me gledaju kroz rupe na zidu.isto
September 22, 201311 yr da zaustavim eksperiment na tri-cetiri minuta dok majmun ne prodje niz hodnik.isto