Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

gotovo sam sigurna da je moj prvi post na ovom forumu i topiku bio rkrm vs cprpisto.

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

rkrm vs cprp
jao sećam se toga :lolol:šta isto, "rkrm vs cprp" ili "da li"?inače rkrm uvekili ntl

p/o - rkrm vs cprp :)

ne secam se prvih topika/posta a zahvaljujuci novom bordu ne mogu bas tako lako ni da ih pronadjem? idealno bi ste koliko % jeli po dobrim restoranima a koliko u kucnom aranzmanu (spremali vi ili vasi bliznji) ?

70 - 30 u korist restoranaisto

restoran 100 : kujna 0isto.

30 : 70 (volimo da kuvamo i kuvuckamo i ja i bližnji :)na moru: polupansion, pun pansion, restorani ili sam svoj kuvar?

all inclusive jer odmor je odmoristo.

polupansion, a ručak kako mi/nam kad i gde duneu čemu je razlika all inclusive i punog pansiona?plus, ako to znači da uključuje i sva ona pića po barovima i razne zajebancije u hotelu, zašto ne "all included" nego "all inclusive"?

Verovatno zato sto to ukljucuje i prateci sadrzaj; sauna, tereni za ovaj i onaj sport i ko-zna-sta-ne-jos...Omiljeni kuvar na 24Kitchen?

rudolf, naravnoomiljeni kuvar sa ppp~e?

ma gde znam, jedem samo prosta jela, oni kuvaju svi nešto spešl. da li se kao čovek osećate neslobodno i zašto?

osecam na trenutke kad zaboravim da nije istinada li kao covek nazirete neki pocetakikraj uskoro?

Edited by prima

da+neda li vise volite kad vam je puna kuca ili sam u kuci 2

jako sam drustvena i volim da mi se pune stanista: ako izuzmem najezde onih sto klejmaju da su mi rod, onda home alone s ovima sto sam na pomozbog 1-2-3- najobicnije stvari koje vam se nisu desile u zivotu?