Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

volim i ja neranče no trpimselo gori a baba se češekakav deda takav unuksve što radiš sebi radišisto

Posted

tiha voda breg ronikad mačke nema miševi kolo vodenajgluplje poslovice?

Posted

Naspavacu/odmoricu se kad umrem.Nije poslovica al' svaki put kad ovo neko izgovori dodje mi.... :frust:Isto.

Posted

"Onaj te voli koji te nagoni na plač."A ove mi omiljene:Dobar čovek je uvek početnik.Prijatelju i neprijatelju uvek daj dobar savet jer, prijatelj ga prihvata a neprijatelj odbija.Pošto se kola slome, mnogi put kazuju.Il loncem o kamen, il kamenom o lonac, teško loncu svakojako.prvo isto ili drugo isto.

Posted

ko tebe kamenom, ti njega betonskim blokom.princes krofne, marcipan ili napolitanke?

Posted

marcipan >>> napolitanke >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> princes krofnekeks sa čokoladom ili bez čoklade?

Posted

^ ko tebe kamenom ti njega hlebom iz zamrzivaca :)cokolada sa cokoladom, a moze i sa malo keksanajstariji odevni predmet koji jos uvek nosite i zasto

Posted

grejače u kojima sam položila pionirsku zakletvu. zato što su prektični i lepi.isto

Posted

belu končanu bluzu koju mi je mama isplela 93. volim.isto.

Posted (edited)

par odevnih predmeta koje je moja mama nosila kad je bila mladavolim i lepi suzapravo, raspodela starosti mojih odevnih predmeta je prilično uniformnaa kod vas, šta preovlađuje?

Edited by Amelija
Posted

ne znam.kakvi ste bili kao forumaško pile? povučeni i diskretni, ili ste odmah otvarali teme i privlačili pažnju? na kojoj temi ste ostavili prvi post?

Posted

kk partizanda li je ova tema izgubila smisao sad kad svaki forunas ima svoju licnu temu da na njoj odgovara na pitanja?

Posted

ja nemam ličnu temu, tako da ja moram ovdebtw uopšte se ne sećam ni gde mi je bio prvi post ni šta je bio, a ni kad sam otvorila prvu temu ni kojuverovatno zato što je skoro 10 godina prošlo od mog pilećeg statusa :mellow:<na b92 forumu, ovde sam što reče vasa uneta sa saksijama i itisonima :D>)da li ?