August 15, 201311 yr volim i ja neranče no trpimselo gori a baba se češekakav deda takav unuksve što radiš sebi radišisto
August 16, 201311 yr Naspavacu/odmoricu se kad umrem.Nije poslovica al' svaki put kad ovo neko izgovori dodje mi.... :frust:Isto.
August 16, 201311 yr "Onaj te voli koji te nagoni na plač."A ove mi omiljene:Dobar čovek je uvek početnik.Prijatelju i neprijatelju uvek daj dobar savet jer, prijatelj ga prihvata a neprijatelj odbija.Pošto se kola slome, mnogi put kazuju.Il loncem o kamen, il kamenom o lonac, teško loncu svakojako.prvo isto ili drugo isto.
August 19, 201311 yr ko tebe kamenom, ti njega betonskim blokom.princes krofne, marcipan ili napolitanke?
August 19, 201311 yr marcipan >>> napolitanke >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> princes krofnekeks sa čokoladom ili bez čoklade?
August 19, 201311 yr ^ ko tebe kamenom ti njega hlebom iz zamrzivaca :)cokolada sa cokoladom, a moze i sa malo keksanajstariji odevni predmet koji jos uvek nosite i zasto
August 19, 201311 yr grejače u kojima sam položila pionirsku zakletvu. zato što su prektični i lepi.isto
August 20, 201311 yr par odevnih predmeta koje je moja mama nosila kad je bila mladavolim i lepi suzapravo, raspodela starosti mojih odevnih predmeta je prilično uniformnaa kod vas, šta preovlađuje? Edited August 20, 201311 yr by Amelija
August 22, 201311 yr ne znam.kakvi ste bili kao forumaško pile? povučeni i diskretni, ili ste odmah otvarali teme i privlačili pažnju? na kojoj temi ste ostavili prvi post?
August 22, 201311 yr kk partizanda li je ova tema izgubila smisao sad kad svaki forunas ima svoju licnu temu da na njoj odgovara na pitanja?
August 22, 201311 yr ja nemam ličnu temu, tako da ja moram ovdebtw uopšte se ne sećam ni gde mi je bio prvi post ni šta je bio, a ni kad sam otvorila prvu temu ni kojuverovatno zato što je skoro 10 godina prošlo od mog pilećeg statusa <na b92 forumu, ovde sam što reče vasa uneta sa saksijama i itisonima :D>)da li ?