Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

volim i ja neranče no trpimselo gori a baba se češekakav deda takav unuksve što radiš sebi radišisto

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

tiha voda breg ronikad mačke nema miševi kolo vodenajgluplje poslovice?

Naspavacu/odmoricu se kad umrem.Nije poslovica al' svaki put kad ovo neko izgovori dodje mi.... :frust:Isto.

"Onaj te voli koji te nagoni na plač."A ove mi omiljene:Dobar čovek je uvek početnik.Prijatelju i neprijatelju uvek daj dobar savet jer, prijatelj ga prihvata a neprijatelj odbija.Pošto se kola slome, mnogi put kazuju.Il loncem o kamen, il kamenom o lonac, teško loncu svakojako.prvo isto ili drugo isto.

najjaka:um caruje dundo maroje :Disto.

ko tebe kamenom, ti njega betonskim blokom.princes krofne, marcipan ili napolitanke?

marcipan >>> napolitanke >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> princes krofnekeks sa čokoladom ili bez čoklade?

^ ko tebe kamenom ti njega hlebom iz zamrzivaca :)cokolada sa cokoladom, a moze i sa malo keksanajstariji odevni predmet koji jos uvek nosite i zasto

grejače u kojima sam položila pionirsku zakletvu. zato što su prektični i lepi.isto

belu končanu bluzu koju mi je mama isplela 93. volim.isto.

par odevnih predmeta koje je moja mama nosila kad je bila mladavolim i lepi suzapravo, raspodela starosti mojih odevnih predmeta je prilično uniformnaa kod vas, šta preovlađuje?

Edited by Amelija

ne znam.kakvi ste bili kao forumaško pile? povučeni i diskretni, ili ste odmah otvarali teme i privlačili pažnju? na kojoj temi ste ostavili prvi post?

kk partizanda li je ova tema izgubila smisao sad kad svaki forunas ima svoju licnu temu da na njoj odgovara na pitanja?

ja nemam ličnu temu, tako da ja moram ovdebtw uopšte se ne sećam ni gde mi je bio prvi post ni šta je bio, a ni kad sam otvorila prvu temu ni kojuverovatno zato što je skoro 10 godina prošlo od mog pilećeg statusa :mellow:<na b92 forumu, ovde sam što reče vasa uneta sa saksijama i itisonima :D>)da li ?

:lol: ovo je slučajno ispalo ali neka ga