Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

o: ovo ko moja keva kad kaže za nekog komšiju, dobar frajer :lol:p: koja vam je omiljena boja trulks krpe?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

obozavam roze, nijedna druga joj nije ni prici.dal si vise kul na forumu il u zivotu. i zasto¿

nisam kul uopšte :(, a zašto, izeš ga nemam to urođenoda li si luđi/a na forumu ili u životu?

p: nisam luda uopšte. ja sam retko normalna osoba u svom okruženju, kao i na forumu.o: teleskop ili mikroskop i zašto?

teleskop, zato što njime nisam nikad ništa posmatrala. mikroskopom jesam, ćelije luka, i nije me se to naročito dojmilo.omiljeno sredstvo za čišćenje kuhinje/kupatila i zašto je omiljeno.

tudja ruka :Disto.

tudja ruka :D
:thumbup:btw to koalicija ima mali milion nekih tečnosti, posebno za kuhinju posebno za kupatilo, ovo, ono, a ja dok sam živela sama sve sam prala tečnošču za sudovešta najviše mrzite da radite a morate?

Carape i sve u vezi sa njima! Pranje, sortiranje, susenje itd.

Singeru, razumem kompleksnost pravila ovog topika pa ću te potsetiti da bi valjalo da postaviš pitanje.Tj, evo ja ću umesto tebe:Da li je moguće da nam orderka neće reći šta je bilo do kraja odiseje kod plavog mosta?

Edited by Glas RazumaN

Blue Bridge Odyssey shall remain a mystery.Da li su Singer i Marla Singer rođaci? Daleeeki rođaci? Stranci?

stranci u nocikoji kralj/ica rece ovo o budali i kaputu? davno ne procitah nesto tacnije

otac moje koleginice.omiljena izreka?

Svaka skola kosta. (mozda ne omiljena al' vrlo cesto u upotrebi)isto (nov sam, citam 5 razlicitih foruma istovremeno - ne zamerite previse)

ako smo pali bili smo padu skloniisto

svakog gosta za 3 dana dostazna se od cega pita ne bivadobrog konja svako bi da jashekoga nema bez njega se mozeima jos...isto