August 12, 201311 yr o: ovo ko moja keva kad kaže za nekog komšiju, dobar frajer :lol:p: koja vam je omiljena boja trulks krpe?
August 13, 201311 yr obozavam roze, nijedna druga joj nije ni prici.dal si vise kul na forumu il u zivotu. i zasto¿
August 13, 201311 yr nisam kul uopšte :(, a zašto, izeš ga nemam to urođenoda li si luđi/a na forumu ili u životu?
August 14, 201311 yr p: nisam luda uopšte. ja sam retko normalna osoba u svom okruženju, kao i na forumu.o: teleskop ili mikroskop i zašto?
August 14, 201311 yr teleskop, zato što njime nisam nikad ništa posmatrala. mikroskopom jesam, ćelije luka, i nije me se to naročito dojmilo.omiljeno sredstvo za čišćenje kuhinje/kupatila i zašto je omiljeno.
August 15, 201311 yr tudja ruka :D :thumbup:btw to koalicija ima mali milion nekih tečnosti, posebno za kuhinju posebno za kupatilo, ovo, ono, a ja dok sam živela sama sve sam prala tečnošču za sudovešta najviše mrzite da radite a morate?
August 15, 201311 yr Singeru, razumem kompleksnost pravila ovog topika pa ću te potsetiti da bi valjalo da postaviš pitanje.Tj, evo ja ću umesto tebe:Da li je moguće da nam orderka neće reći šta je bilo do kraja odiseje kod plavog mosta? Edited August 15, 201311 yr by Glas RazumaN
August 15, 201311 yr Blue Bridge Odyssey shall remain a mystery.Da li su Singer i Marla Singer rođaci? Daleeeki rođaci? Stranci?
August 15, 201311 yr stranci u nocikoji kralj/ica rece ovo o budali i kaputu? davno ne procitah nesto tacnije
August 15, 201311 yr Svaka skola kosta. (mozda ne omiljena al' vrlo cesto u upotrebi)isto (nov sam, citam 5 razlicitih foruma istovremeno - ne zamerite previse)
August 15, 201311 yr svakog gosta za 3 dana dostazna se od cega pita ne bivadobrog konja svako bi da jashekoga nema bez njega se mozeima jos...isto