Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

o: ovo ko moja keva kad kaže za nekog komšiju, dobar frajer :lol:p: koja vam je omiljena boja trulks krpe?

Posted

obozavam roze, nijedna druga joj nije ni prici.dal si vise kul na forumu il u zivotu. i zasto¿

Posted

nisam kul uopšte :(, a zašto, izeš ga nemam to urođenoda li si luđi/a na forumu ili u životu?

Posted

p: nisam luda uopšte. ja sam retko normalna osoba u svom okruženju, kao i na forumu.o: teleskop ili mikroskop i zašto?

Posted

teleskop, zato što njime nisam nikad ništa posmatrala. mikroskopom jesam, ćelije luka, i nije me se to naročito dojmilo.omiljeno sredstvo za čišćenje kuhinje/kupatila i zašto je omiljeno.

Posted
tudja ruka :D
:thumbup:btw to koalicija ima mali milion nekih tečnosti, posebno za kuhinju posebno za kupatilo, ovo, ono, a ja dok sam živela sama sve sam prala tečnošču za sudovešta najviše mrzite da radite a morate?
Posted

Carape i sve u vezi sa njima! Pranje, sortiranje, susenje itd.

Posted (edited)

Singeru, razumem kompleksnost pravila ovog topika pa ću te potsetiti da bi valjalo da postaviš pitanje.Tj, evo ja ću umesto tebe:Da li je moguće da nam orderka neće reći šta je bilo do kraja odiseje kod plavog mosta?

Edited by Glas RazumaN
Posted

Blue Bridge Odyssey shall remain a mystery.Da li su Singer i Marla Singer rođaci? Daleeeki rođaci? Stranci?

Posted

stranci u nocikoji kralj/ica rece ovo o budali i kaputu? davno ne procitah nesto tacnije

Posted

Svaka skola kosta. (mozda ne omiljena al' vrlo cesto u upotrebi)isto (nov sam, citam 5 razlicitih foruma istovremeno - ne zamerite previse)

Posted

svakog gosta za 3 dana dostazna se od cega pita ne bivadobrog konja svako bi da jashekoga nema bez njega se mozeima jos...isto