Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

herojinkbp, I now know why you cry, but it is something I can never do. ili all this moments will be lost in time... like tears in the rain?

• Replies 14.7k
  • Views 546k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

o: I now know why you cry, but it is something I can never do.p: La abeja reina tiene como función poner huevos de los que sale el resto de habitantes de la colmena, es de tamaño más grande que la abeja obrera, abdomen más alargado y con alas más cortas. ili las abejas obreras cuentan con un gran número de efectivos en la colmena (20.000-60.000). Una vez que la larva sale del huevo, sólo recibirán jalea real durante 2 días y medio y luego será alimentada por una masa de miel, polen y agua.

pa valjda 20000isto

a/ istoq/ jel isto?
nije isto
  • 4 weeks later...

nikad ništa nije istoda li je bolje da je toplo more ali da pada kišica, ili da je lepo i sunčano ali hladna voda?

• 3 weeks later...

ako je u drustvu onda hladnakoja je najveca glupost koju ste uradili na biciklu?

• 2 weeks later...

"voznja" po stepenicama sa 9. na 8. spratmoze isto

skrenula pod pravim uglom pri velikoj brzini na putu sa mokrim suvim lišćemšta je najluđe/najgluplje što ste uradili generalno?

gurnula sam prst u uključeno plastično kuhalo za vodu, da vidim da li se zagrejala vodaisto

pokraj plavog mosta stala da stopiram za kg. e, da ne pricam sta dalje bese :isuse:isto

e, da ne pricam sta dalje bese :isuse:
pricaj bre, nasi smo.isto.

kupala se u moru po grmljavinie a da bi orderka ispričala:isto

predugo cekala pa zakasnila na neke stvari..isto (cekajuci orderku)

piii bre ništa od ove orderke <_<nego: ko je bolji frajer, toni ili bošoku?

pff, toni, pesto putaisto