kurdi Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a: moze. samo sada ne znam bas. mnogo toga. recimo pred pultom u pekari gvozden u sindjelicevoj.kako me sad razbijaju ovi cure i cetiri vrste vina (sve brlje al nema veze) + pivo.can't stand here like this anymore.q: isto.
Leia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 kurdi, care, napijes se pa izadjes u zivot na forum :D jos jedan omiljeni bg kvadrat, kalemegdanski, pored zidica s pogledom na nbg. u sumrak B) koje zanimanje biste odabrali kad biste bili prinudjeni da menjate profesiju?
Nicol Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 (edited) koje zanimanje biste odabrali kad biste bili prinudjeni da menjate profesiju?a: nešto u cirkuskoj skupiniq: koji vas je forumaš-ica posljednji nasmijao? Edited December 8, 2007 by Nicol
ToniAdams Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 3orge, kad je napisao da je pobego u zbunje, da ga ovi sto dolaze ne ubiju.da li sam nenormalan zbog toga?
Nicol Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 (edited) 3orge, kad je napisao da je pobego u zbunje, da ga ovi sto dolaze ne ubiju.da li sam nenormalan zbog toga?a: naravno da nisi. q: jesi poželio da ga nađu? Edited December 8, 2007 by Nicol
Leia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jebiga odgovoris na pitanje pa postavis novo.sta je manje smorno, dijeta ili sport?
ordi Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 obapantljičare su konzaa jel bolji seks u pustinji ili pesak u krevetu?
dig_chohano Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Bolji je.Koja životinja koju još niste jeli vam deluje jako ukusno?
Nicol Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 (edited) a: (para)nojq: koja vam osoba djeluje ukusno? Edited December 9, 2007 by Nicol
ordi Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 (edited) john simm nprda imate bend, kako bi se zvao? Edited December 9, 2007 by Maya Order
Recommended Posts