May 1, 201312 yr 8-9h optimalnoda li je spavanje gubljenje vremena?btw, ja nekad dođem ovde pa ne znam šta da pitam, a nekada mi iznenada padne napamet pitanje ko lutkica ali na nekom čudnom mestu u čudno vreme, i posle zaboravim...
May 1, 201312 yr Kod mene je budno stanje najvece gubljenje vremena (recimo, na ovom topiku. Ili kad gledam GoT.)Isto.
May 1, 201312 yr Izdrzi Indi jos malo pa povecerje! U stvari tamo kod tebe ne znam sta je trenutno...Nek je i gubljenje vremena, nema boljeg!Isto
May 8, 201312 yr ta kakvo crno gubljenje vremenada li vam se često dešavaju trenuci tipa "aaaa već prođe ceo dan a gde sam bio/la nigde šta sam radio/la ništa!"
May 8, 201312 yr ne. samo oni tipa "aaaa već prođe pola života, a gde sam bila - nigde šta sam radila - previše!"da li vičete i da li vrištite i ako da, koliko često?
May 10, 201312 yr zapravo izuzetno retko. ko hoce da me dovede u to stanje bas mora da se potrudikoliko ste strpljivi, skala 1-10?
May 10, 201312 yr Nema. :(Da li imate neki način™ za skraćenje radnog vremena? Dok sam radio u firmu ja sam se bio mentalno ušemio da čim prođe ručak, "to je kraj, samo par sati još". Delovalo, leteli mi dani... Edited May 10, 201312 yr by Glas RazumaN
May 10, 201312 yr forum, gmail, fb, blic - tim redom.zasto se ljudi staraju da im vreme prodje 'mesto da ga zaustavljaju?