Amelija Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 8-9h optimalnoda li je spavanje gubljenje vremena?btw, ja nekad dođem ovde pa ne znam šta da pitam, a nekada mi iznenada padne napamet pitanje ko lutkica ali na nekom čudnom mestu u čudno vreme, i posle zaboravim...
Indy Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Kod mene je budno stanje najvece gubljenje vremena (recimo, na ovom topiku. Ili kad gledam GoT.)Isto.
Leia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Izdrzi Indi jos malo pa povecerje! U stvari tamo kod tebe ne znam sta je trenutno...Nek je i gubljenje vremena, nema boljeg!Isto
Amelija Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 ta kakvo crno gubljenje vremenada li vam se često dešavaju trenuci tipa "aaaa već prođe ceo dan a gde sam bio/la nigde šta sam radio/la ništa!"
pt 2.0 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 ne. samo oni tipa "aaaa već prođe pola života, a gde sam bila - nigde šta sam radila - previše!"da li vičete i da li vrištite i ako da, koliko često?
Leia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 zapravo izuzetno retko. ko hoce da me dovede u to stanje bas mora da se potrudikoliko ste strpljivi, skala 1-10?
Mil@n Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ne na reku, pošto si ti tamo. Na šljaku :(Ima li šta gore od raditi nedeljom?
ordi Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 ima kad takvo pitanje postavi osoba koja je sam svoj gazd. alavo sve to, pu!isto.
Mil@n Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) Nema. :(Da li imate neki način™ za skraćenje radnog vremena? Dok sam radio u firmu ja sam se bio mentalno ušemio da čim prođe ručak, "to je kraj, samo par sati još". Delovalo, leteli mi dani... Edited May 10, 2013 by Glas RazumaN
ordi Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 forum, gmail, fb, blic - tim redom.zasto se ljudi staraju da im vreme prodje 'mesto da ga zaustavljaju?
Recommended Posts