Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Дискутанта. Да ме жеља мине.Исто.

• Replies 14.7k
  • Views 546.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

extragluva i walla.isto.

Syme (sad nek mi neko kaze da se kacio a da sam ja propustila)isto

hm, nikog. indi se okacio, to je to, svi smo tu.a forumasice, koje vas zanimaju kako izgledaju i zasto (mene leia i cmrlj, cenim da se zanimljivo oblace)?

bubu i km - jer su mi jako kul a nikako ne mogu da ih zamislim :) edit: betty mi je isto u toj grupi, ali nju zamisljam kao njen avatar :Disto

Edited by estel

uh pa ima dosta i forumaša i forumašica, ajd npr brzinski:wall, sherman, cmrlj, dudae da, isto :lol:

Edited by Amelija

/off @estel, betty se onoliko kacila, mozda ima i u arhivi. A km je usla i u 1 legendu.

/ode sherman u forumasice.poruka zainteresovanima: tapkam bubine slike cetvrtkom od 17h kod terazijske cesme@estel - km kad se nasminka zaustavlja saobracaj./isto

Edited by PointTaken

/ode sherman u forumasice.
ja sam preformulisala na forumaše & forumašicee da, i morganai još jednom isto

Edited by Amelija

• 2 weeks later...

i ubih topika :(aj ovako:biste li leteli u kosmos?(ne mora baš težak kosmos-kosmos, ali ono da možete videti Zemljicu kao planeticu iz letelice)

bih, a znam i s kim.da li vam je neprijatno da prvi PM posaljete nekom u kasne sate? (upravo shvatila da meni jeste, pa odustala)

nocni pm-ovi umeju da itekako ulepsaju nastupajuca jutra. ^ cime biste najradije uvalili cusku nekom ko zasluzuje? mislim na trenutke kad dlan nije dovoljan, a sveze ribe nema nadohvat ruke zeljne osvete

pa valjda pesnicom?(10min kasnije: jbt, ja ne znam sta da pitam ljude...) koliko u proseku spavate?