Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Promenilo se mnogo toga i nije se promenilo nista. Odnosno, zatvorio sam krug i vratio se na ono sto sam oduvek bio. (Ja.)Da li ce vasoj deci (ako ih imate, ili ako cete ih imati) biti bolje nego vama - sta ocekujete?

• Replies 14.7k
  • Views 546.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

kad je moja keva bila omladinka, njen otac joj je rekao, e blago tvom mužu. ali ja nemam muža. pa baš zato.isto

mislicu o tome sutra.kako se zvala tvoja prva simpatija?

milos.

vako je to bilo...

isto

joca.. pravili smo i svadbujel ti prva ljubav bila srećna ili nesrećna?

sreca u nesreci: ostavio me zbog drugesta mislite o momcima i devojkama koji su bili i ostali jedino i zauvek sa prvom ljubavi?

cudaci.sta mislite o momcima i devojkama koji su ostali zauvek sa poslednjom ljubavi?

SrecniciSta mislite o svojim ljubavi/ma iz studentskih dana recimo, da li biste ih i danas izabrali?

Mislicu o tome sutra. Zezam se (mada, priznajem, majstorski "odgovor"). Mislim sve najbolje i dalje, premda mi je sta bi bilo kad bi bilo scenario tezak za primenu.Isto.

pa, danas ne bih. danas ih odlično poznajem :)a ozbiljno, moja ljubav iz studentskih dana ima ženu jedno minimum dva i po puta bolju od mene (bolja osoba, lepša, pametnija, staloženija... i super vozi automobil :)).inače, eternal sunshine of the spotless mind.isto.

Ljubav se ne bira.Isto.

ljubav evoluiraisto

ljubav ne podriguješta je bilo pitanje?

Da li je mlatko zamlata, da li hippie zivi na pecurci, da li je indy indijanac?Isto.

tocan odgovor je pod bkojeg forumasa niste jos videli na ppicu a voleli bi?