Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Promenilo se mnogo toga i nije se promenilo nista. Odnosno, zatvorio sam krug i vratio se na ono sto sam oduvek bio. (Ja.)Da li ce vasoj deci (ako ih imate, ili ako cete ih imati) biti bolje nego vama - sta ocekujete?

Posted

kad je moja keva bila omladinka, njen otac joj je rekao, e blago tvom mužu. ali ja nemam muža. pa baš zato.isto

Posted

mislicu o tome sutra.kako se zvala tvoja prva simpatija?

Posted

joca.. pravili smo i svadbujel ti prva ljubav bila srećna ili nesrećna?

Posted

sreca u nesreci: ostavio me zbog drugesta mislite o momcima i devojkama koji su bili i ostali jedino i zauvek sa prvom ljubavi?

Posted

cudaci.sta mislite o momcima i devojkama koji su ostali zauvek sa poslednjom ljubavi?

Posted

SrecniciSta mislite o svojim ljubavi/ma iz studentskih dana recimo, da li biste ih i danas izabrali?

Posted

Mislicu o tome sutra. Zezam se (mada, priznajem, majstorski "odgovor"). Mislim sve najbolje i dalje, premda mi je sta bi bilo kad bi bilo scenario tezak za primenu.Isto.

Posted

pa, danas ne bih. danas ih odlično poznajem :)a ozbiljno, moja ljubav iz studentskih dana ima ženu jedno minimum dva i po puta bolju od mene (bolja osoba, lepša, pametnija, staloženija... i super vozi automobil :)).inače, eternal sunshine of the spotless mind.isto.

Posted

ljubav ne podriguješta je bilo pitanje?

Posted

Da li je mlatko zamlata, da li hippie zivi na pecurci, da li je indy indijanac?Isto.

Posted

tocan odgovor je pod bkojeg forumasa niste jos videli na ppicu a voleli bi?