April 19, 201312 yr Promenilo se mnogo toga i nije se promenilo nista. Odnosno, zatvorio sam krug i vratio se na ono sto sam oduvek bio. (Ja.)Da li ce vasoj deci (ako ih imate, ili ako cete ih imati) biti bolje nego vama - sta ocekujete?
April 19, 201312 yr kad je moja keva bila omladinka, njen otac joj je rekao, e blago tvom mužu. ali ja nemam muža. pa baš zato.isto
April 19, 201312 yr sreca u nesreci: ostavio me zbog drugesta mislite o momcima i devojkama koji su bili i ostali jedino i zauvek sa prvom ljubavi?
April 20, 201312 yr cudaci.sta mislite o momcima i devojkama koji su ostali zauvek sa poslednjom ljubavi?
April 20, 201312 yr SrecniciSta mislite o svojim ljubavi/ma iz studentskih dana recimo, da li biste ih i danas izabrali?
April 20, 201312 yr Mislicu o tome sutra. Zezam se (mada, priznajem, majstorski "odgovor"). Mislim sve najbolje i dalje, premda mi je sta bi bilo kad bi bilo scenario tezak za primenu.Isto.
April 20, 201312 yr pa, danas ne bih. danas ih odlično poznajem :)a ozbiljno, moja ljubav iz studentskih dana ima ženu jedno minimum dva i po puta bolju od mene (bolja osoba, lepša, pametnija, staloženija... i super vozi automobil :)).inače, eternal sunshine of the spotless mind.isto.
April 20, 201312 yr Da li je mlatko zamlata, da li hippie zivi na pecurci, da li je indy indijanac?Isto.