April 16, 201312 yr Pa ja sam postavio pitanje :(sad jos da odgovoris, i savladao si ceo proces. aj pa polako :)
April 16, 201312 yr alo, bre, ako neces da pitas i odgovaras razidji se...:-)bankarski, deluje mi zanimljivije, mada je u posti sigurniji posaokoji vam je omiljeni lik iz otpisanih?
April 16, 201312 yr MikulaDa li je istina da u pekari može da valja ili burek ili hleb, a nikako i jedno i drugo?
April 17, 201312 yr Nisam nikad čula za to pravilo, ali kad bolje razmislim hleb najviše volim u jednoj pekari a burek u drugoj.Da li je ok da se u pekari prave i kolači, ili je to posao isključivo za poslastičarnice?
April 17, 201312 yr pite da, od kolača sam probao kolače sa voćem i orasima. to je OKšta ima dobro u poslastičarnicama? osim krempite -_-
April 17, 201312 yr bundevara mamina al pita inglishkanemaci pojma, tulumba je car.asocijacije vs pitam te, pitas me
April 17, 201312 yr pitaš me... jer me asocira da te pitam:kaka ukus imaju tulumbe? (čini mi se da nisam još jeo)
April 17, 201312 yr nisam ni ja.. plaše me..urmašica vs baklava?baklava urmašica je neka rođaka vas forumašica? ni to nisam jeo :isuse:sat foruma vs pola sata jastuka? Edited April 17, 201312 yr by mlatko
April 17, 201312 yr Pre 10 dana glasove za Lekića po opštinama u CG, baš ovde na forumu.Da li Dabović treba ove godine da organizuje prvomajski uranak?