Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Pa ja sam postavio pitanje :(

Posted
Pa ja sam postavio pitanje :(
sad jos da odgovoris, i savladao si ceo proces. aj pa polako :)
Posted

alo, bre, ako neces da pitas i odgovaras razidji se...:-)bankarski, deluje mi zanimljivije, mada je u posti sigurniji posaokoji vam je omiljeni lik iz otpisanih?

Posted

MikulaDa li je istina da u pekari može da valja ili burek ili hleb, a nikako i jedno i drugo?

Posted

Nisam nikad čula za to pravilo, ali kad bolje razmislim hleb najviše volim u jednoj pekari a burek u drugoj.Da li je ok da se u pekari prave i kolači, ili je to posao isključivo za poslastičarnice?

Posted

pite da, od kolača sam probao kolače sa voćem i orasima. to je OKšta ima dobro u poslastičarnicama? osim krempite -_-

Posted

baklava, naravno (kakvo pitanje, ccc)štrudla s makom ili bundevara?

Posted

bundevaru nisam jeo 1,35 godina.. njamibundevara ili pita s jabukama?

Posted

bundevara mamina al pita inglishkanemaci pojma, tulumba je car.asocijacije vs pitam te, pitas me

Posted

pitaš me... jer me asocira da te pitam:kaka ukus imaju tulumbe? (čini mi se da nisam još jeo)

Posted

nisam ni ja.. plaše me..urmašica vs baklava?

Posted (edited)
nisam ni ja.. plaše me..urmašica vs baklava?
baklava :mellow: urmašica je neka rođaka vas forumašica? ni to nisam jeo :isuse:sat foruma vs pola sata jastuka? Edited by mlatko
Posted

sat foruma =pola pite jabuka. daj jastuka!kad ste poslednji put sabirali i sta?

Posted

Pre 10 dana glasove za Lekića po opštinama u CG, baš ovde na forumu.Da li Dabović treba ove godine da organizuje prvomajski uranak?