Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
Helou, ja upravo selim kucu od 10 godina. Malo milosti, molim. :cry:
Joj :cry:Mi smo pre dve godine selili stan od 3 godine, kuku i lele i jao.Još je bio i neki sajt gde možeš da proračunaš koliko ti otprilike kutija treba za zadato provedeno vreme u stanu, veličinu stana i broj osoba, i ispalo nam 70. Ladno nismo verovali, kao pa lepo je to što postoji sajt ali ipak eeeej 70 kutija.Treba li da kažem da jesmo imali 70-80 kutija?
Isto (sa nadom da ce sledeci popunjavalac topika biti neko iz Srbije evilsmile.gif )
Mogu ja, ja sam u Evropi + često u Srbiji?Kad dolazim.Može isto, a može i alternativno: koliko mesta* osećate kao kuću?*ne moraju da budu različite zemlje i gradovi
Posted
Treba li da kažem da jesmo imali 70-80 kutija?
Treba li da kazem da sam nenormalno glup, jer sam agenciji za preseljenje rekao da ce nam trebati jedno 20 kutija. U stvari, ako bi kutije bile svaka po kubni metar, to bi bila OK procena.
Može isto, a može i alternativno: koliko mesta* osećate kao kuću?*ne moraju da budu različite zemlje i gradovi
Ako se gleda onako dubinsku, kuca mi je tamo u blokovima pored Save :D jes da sam odande otisao pre 20 god.Isto.
Posted

mislim dva. da li ponekad imate utisak da vam prolece na rame slece?

Posted

ponekad dada li vam je neobično to što je ono što je za nas proleće za neke druge ljude je zima, a za neke treće ljude je leto?

Posted

Najneobicanstvenije.Kako se borite protiv perfekcionizma?

Posted

licnim primerom.koliko sezona ce da dozivi game of thrones?

Posted

15-20?sf ili hardcore?hujo, uvek jedan nula za njih, al' nije važno pobediti

Još je bio i neki sajt gde možeš da proračunaš koliko ti otprilike kutija treba za zadato provedeno vreme u stanu, veličinu stana i broj osoba...
sjuper
Posted
Kako se borite protiv perfekcionizma?
licnim primerom.
:lolol::Hail:
Posted

Verovatno je do glupih pitanja.Da li sam u pravu?

Posted

nije, nego smo verovatno saznali apsolutno sve jedni o drugima pa više nema šta da se pitaright?

Posted

ahada li bi u ovoj igri trebalo zabraniti "isto" namesto pitanja?

Posted

Da, već sam apelovao u tom pravcu više puta.Isto :D