pt 2.0 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 phhh... verovatno nesto malo preko 24h, a i to davno. al zato sam najduze spavala blizu 30 sati (bauljanja do wc-a da piškim ne računam, to je autopilot), posle usmenog ispita iz elektronike. koji je to trip bio kad sam ustala. roditelji par puta ulazili da proveravaju da li disem, a kad sam ustala rekli da delujem pomalo kao da nisam čitava.kad ste najduže spavali i zašto?
duda Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 na fakultetu (ipak ne previše, 12 sati), posle 36 sati nespavanjaisto
dunja Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 ne pamtim. ja imam potrebu da dugo spavam i umem bez problema i povoda da ubijem 12 sati.da li ste nekad mesecarili i da li znate sta ste radili u tim situacijama?
pt 2.0 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 mračne tajne mog (ili sestrinog, legenda je izbledela do te mere da više ne znam ko je to uradio) ranog detinjstva. ustala u pola noći i umesto u mali wc (mesto koje su u našoj kući koristila samo deca) otišla lepo do plastične kante za smeće, podigla poklopac i piškila u nju.isto pitanje.
betty Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 isti odgovor :lol:moji su culi da sam se uskomesala, kad su usli u sobu (u poslednji cas!) videli su da sam namestila jorgan na pod, popela se na njega, skinula donji deo pidzame i gacice, i cucnula, sva spremna. isto.
Amelija Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 (edited) meni se nije ništa slično dešavalo, ali koaliciji jeste pomalonpr stupanj 1: zagrli me u snu a uopšte se ne sećastupanj 2: nešto me kao muva po ramenu kao da ima nameru da me probudii ja se probudim i pitam ga "šta je bilo, šta je bilo", a on nastavi da hrče posle kada ga pitam šta je to ustvari bilo, ničeg se ne sećastupanj 3 (desilo se samo jednom): bili smo na nekom putu, soba sa odvojenim krevetima, negde u nedoba (3h ili slično) ja ustala da odem do wc-a, vraćam se, a on mi pokazuje rukom da dođem kod njega, ja sednem pored njega na krevet, on me pomazi i poljubi, lepo romantično, odem u moj krevet nastavim da spavam -- on se sutradan ama ničega nije sećao :huh:da li pričate u snu i da li se posle sećate šta ste tada sanjali? Edited April 2, 2013 by Amelija
Amelija Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ponekad pričam (tako kažu ljudi), ali se nikad ne sećam posle šta je bilo :(da li nekada dok sanjate znate da sanjate?
Indy Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Eh, ubi me s ovim pitanjima Amelija, to se nekad sanjalo u mladostiSta vam je jace, nada ili strepnja?
Leia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Pomijesane najlakse se piju (ili kako ono bese)Sta mislite o svom komsiluku/komsijama?
betty Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 volim ih! s jedne strane imamo dve lezbe, 20+ godina u vezi, izrazito tople osobe, tihe, malo opsednute higijenom, povremeno nam nezno natuknu da bismo mogli da poradimo na svojoj basti i prostoru ispred kuce. s druge strane cirkus sa dvoje odraslih i cetvoro dece u glavnim ulogama, svi sa neopisivom kolicinom energije. uvek neka graja, neko place, nekom skace drugom po glavi, neko trci, nesto se lomi, zabava! a direktno preko puta, kuca do kuce, dvoje koji su se razveli, sa klinicima koji sad zive kod oboje. malo musavi i neuredni, svako toliko nam pozvone i uvale vrecu punu odece za dete, u fazonu: mi pogledali ispod kreveta i gle sta smo sve jos nasli!isto.
Indy Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Divne su mi komsije, neprimetni, a pomognu kad treba. Sad se selim, i idem na 1 veselije mesto sa dosta sarenijim drustvom, pa cemo videti.Isto.
Hamlet Strašni Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 у другој половини куће ми се налази џамија, потпуно су неприметни, само се понекада тихо чују када се моле. а не знају ни српски, а и са енглеским су слаби.исто
Recommended Posts