Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Jeste, lenj sam da preuzmem odgovornost pa čekam da odluka sama padne.išto -_-

Posted
Sa kim se konsultujete kod donošenja teških odluka
Sa Googletom. :(Isto
Posted

sa svojim imaginarnim bratom blizancems kim se Gugl'e konsultuje kod konsultovanja težih problema?

Posted

s ukijem.s kim se uki konsultuje pri donosenju bitnih odluka?

Posted

nemam pojma šta radi uki, nego a da li vama treba totalna tišina i totalni mrak za spavanje?(pride, da li koristite čudne rekvizite za oči i uši)

Posted

Totalni mrak i tisina mi smetaju. Treba mi malo buke i svetla.isto

Posted

Totalni mrak i apsolutna tisina. Spustene roletne i antifoni u usesima.Volite li da spavate preko dana?

Posted

volim da spavam uvek.da li je teze zaspati ako ti je mnogo hladno ili ako si mnogo gladan?

Posted

ako mi je mnogo hladno.da li je teze zaspati ako si mnogo gladan ili ako ti se mnogo pisa?

Posted

ajoj, teeeške su to muke :lolol:ali svejedno najbolje mrzim da spavam gladnakao dete sam obožavala izreku "gladno oko ne spava"šta je najgore za spavanje:- glad- previše hladno- previše toplo- buka- svetlo- želja za pišanjem

Posted

želja za pišanjemda li možete da zaspite ne-ležeći

Posted

o da! (mada ne mogu da spavam kontinualno 8-9 sati kao u krevetu, već po 3-4 sata)što je super stvar za npr putovanja, ali dovodi do povremenih zaspivanja(!) na nezgodnim mestima u nezgodnim trenucimada li vam se desilo i gde?

Posted

u biblioteci, u busu, u vozu, u školi, sve sedećikoliko ste najduže uspeli da izdržite bez sna?

Posted

30-tak sati... mada je teško znati. ja u takvim trenutcima ne uspevam da budem dovoljno svestan da kad pogledam na sat shvatim šta gledamisto