Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

moja ekipica™nisam ni znala da je imam hehema svi su mi omiljeniisto

Edited by funk soul sister
Posted

šerman i ova mala gore.(vanforumski RL ne računam, inače idu ros, zeka i buba)isto

Posted

ih, ta nismo deca pa da se upisujemo u leksikon:Pima li forumaša čije postove uvek čitate bez obzira na topik?

Posted

ima :lolol:i zahvaljujući njima neretko stignem na čudna mesta gde inače retko ili nikako zalazimpostoje li forumaši s kojima se ne slažete i/ili vam nisu omiljeni, ali im čitate sve postove?

Posted

nikom ne čitam sve postove, al se dovoljno načitam pre nego mi neko postane neomiljen. :)kako se sve skidaju fleke od flomastera s prstiju?

Posted

probaj sintetickim razredjivacemsta danas mislite o kvalitetu nastavnog osoblja koje vam je pruzilo visoko obrazovanje/ da li ih i dalje cenite sad kad ste kolege?

Posted

one koje nisam cenila kao student ne cenim ni sada, one koje jesam cenim i sadada li vam se vremenom promenilo mišljenje o nekim nastavnicima/profesorima iz škole?

Posted

Nisam nijednom pomislio na njih otkad sam napustio tu instituciju.Isto.

Posted

nije, dapace samo se ucvrstilo. pogotovo sto s nekima i danas saradjujem ali ovaj put egal, zanimljivo je videti i drugu stranu medaljekoga smatrate za autoritet, ne samo u struci nego onakoopste generalno zivotno? ulaze u obzir svi - rodjaci prijatelji sefovi piljari apotekari ko god vam mio

Posted

nekada ih je bilo i to nekoliko, sada jas tim što me uvek zanima i mišljenje drugih (pre svega tih nekih važnih osoba), pa onda da ja na kraju isprocesiram sve i mudro zaključim & odlučimda li vam je teško da sami odlučite nešto važno?

Posted

Jeste, ali nema mi druge.Isto (nije sto sam lenj, dobro pitanje)

Posted

Jeste ali se vežbamSa kim se konsultujete kod donošenja teških odlukaПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2