March 28, 201312 yr sa svojim imaginarnim bratom blizancems kim se Gugl'e konsultuje kod konsultovanja težih problema?
March 30, 201312 yr nemam pojma šta radi uki, nego a da li vama treba totalna tišina i totalni mrak za spavanje?(pride, da li koristite čudne rekvizite za oči i uši)
March 30, 201312 yr Totalni mrak i apsolutna tisina. Spustene roletne i antifoni u usesima.Volite li da spavate preko dana?
March 30, 201312 yr volim da spavam uvek.da li je teze zaspati ako ti je mnogo hladno ili ako si mnogo gladan?
March 30, 201312 yr ako mi je mnogo hladno.da li je teze zaspati ako si mnogo gladan ili ako ti se mnogo pisa?
March 30, 201312 yr ajoj, teeeške su to muke :lolol:ali svejedno najbolje mrzim da spavam gladnakao dete sam obožavala izreku "gladno oko ne spava"šta je najgore za spavanje:- glad- previše hladno- previše toplo- buka- svetlo- želja za pišanjem
March 31, 201312 yr o da! (mada ne mogu da spavam kontinualno 8-9 sati kao u krevetu, već po 3-4 sata)što je super stvar za npr putovanja, ali dovodi do povremenih zaspivanja(!) na nezgodnim mestima u nezgodnim trenucimada li vam se desilo i gde?
March 31, 201312 yr u biblioteci, u busu, u vozu, u školi, sve sedećikoliko ste najduže uspeli da izdržite bez sna?
March 31, 201312 yr 30-tak sati... mada je teško znati. ja u takvim trenutcima ne uspevam da budem dovoljno svestan da kad pogledam na sat shvatim šta gledamisto