Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

moja ekipica™nisam ni znala da je imam hehema svi su mi omiljeniisto

Edited by funk soul sister

• Replies 14.7k
  • Views 546.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

svi su mi ko deca.isto.

šerman i ova mala gore.(vanforumski RL ne računam, inače idu ros, zeka i buba)isto

ih, ta nismo deca pa da se upisujemo u leksikon:Pima li forumaša čije postove uvek čitate bez obzira na topik?

ima.isto.

ima :lolol:i zahvaljujući njima neretko stignem na čudna mesta gde inače retko ili nikako zalazimpostoje li forumaši s kojima se ne slažete i/ili vam nisu omiljeni, ali im čitate sve postove?

nikom ne čitam sve postove, al se dovoljno načitam pre nego mi neko postane neomiljen. :)kako se sve skidaju fleke od flomastera s prstiju?

probaj sintetickim razredjivacemsta danas mislite o kvalitetu nastavnog osoblja koje vam je pruzilo visoko obrazovanje/ da li ih i dalje cenite sad kad ste kolege?

one koje nisam cenila kao student ne cenim ni sada, one koje jesam cenim i sadada li vam se vremenom promenilo mišljenje o nekim nastavnicima/profesorima iz škole?

Nisam nijednom pomislio na njih otkad sam napustio tu instituciju.Isto.

nije, dapace samo se ucvrstilo. pogotovo sto s nekima i danas saradjujem ali ovaj put egal, zanimljivo je videti i drugu stranu medaljekoga smatrate za autoritet, ne samo u struci nego onakoopste generalno zivotno? ulaze u obzir svi - rodjaci prijatelji sefovi piljari apotekari ko god vam mio

Sebe.Isto.

nekada ih je bilo i to nekoliko, sada jas tim što me uvek zanima i mišljenje drugih (pre svega tih nekih važnih osoba), pa onda da ja na kraju isprocesiram sve i mudro zaključim & odlučimda li vam je teško da sami odlučite nešto važno?

Jeste, ali nema mi druge.Isto (nije sto sam lenj, dobro pitanje)

Jeste ali se vežbamSa kim se konsultujete kod donošenja teških odlukaПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2