Amelija Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ta nemoj da se jediš :), juče si ti bio prvi na listiali nisi uvek ti...hm, za najveću sramotu moram malo da razmislim (šta je dovoljno interesantno a ne previše blamozno)dotle isto
Indy Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Pa, ne moze bre najveca sramota na forum. Moze nesto osrednje... kad sam recimo instalirao nekom tipu workstation sa 2 monitora, pa ustanovio da nisu upakovali Display Port adapter. Nije moja greska, oni su to morali da poruce. Osvrnem se i vidim da na susednom radnom mestu (gde nema nikog) tip ima nakacen doticni Adapter (koji ne koristi - nema nista na njemu). Da ne bih ostavio posao nezavrsenim, skinem ovom adapter i prebacim kod ovog sa 2 monitora. I taman ja to zavrsavam, kad evo ti ga dolazi korisnik onog drugog racunara. I pravo s vrata kaze, "gde je moj display port adapter?!" Jebi ga, priznam, sta cu... Ispostavi se da tip cesto koristi 2 monitora, i da mu treba. ja pokunjeno vratim... i posle pronadjem neki drugi na legitiman nacin.Isto
Amelija Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 pa evo nešto osrednje, vraćala se sa klizanja s nekim društvom i pričamo mi tako nešto, uđemo u 47micu, ja se uhvatim za šipku iznad stolice mada mi nešto malo čudnovata šipka pa sve nameštam ruku a nikako da se lepo uhvatim, i dalje pričamo, ja naravno ne gledam u šipku a i dalje pokušavam da se lepo uhvatim, i u nekom trenutku pogledam, naravno nisam se ni držala za šipku nego za rame nekog tipa koji je sedeo na tom sedištu :mellow:da li vas nervira kada svi otputuju negde samo vi ne?
Mil@n Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ne, pogotovu kada i ja putujem u Japan za tri dana :DPutovanje tvojih snova?
Indy Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Nesto sto otpocinje recima ''beam me up, scotty'Isto
Milogled Bluff Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) Od spavace sobe do kujne i natrag, sa presedanjem u dnevnoj.Zelite li jutros da se ubijete, ili samo da se narokate hipnoticima i spavate 72 casa u kontinuitetu? Edited March 26, 2013 by Milogled Bluff
ordi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) ni jedno ni drugomoze se i na ovaj sneg primenitikoji ste vi od ova dva coveka? Edited March 26, 2013 by orderka
Mil@n Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ovaj što samo ovlaži.Da li ti ide na onu stvar ovaj jebeni sneg?
Leia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ja obozavam sneg a mrzim leto i lepljive vrucincine (bljak). Prolece i jesen isto moze.Da li volite sneg u prirodi a mrzite isti u gradu, ili ga mrzite u svim prilikama?
Milogled Bluff Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) ^^Jos ne, ali ako nastavi ovako da pada, dostici ce potrebnu visinu.Da li ste za to da se svima koji vole sneg omoguci da spavaju u istome?edit: ubacila se Leja, koja uvek sve mora da pokvari <_< Predlazem da se sad topik zakljuca, posto je nemoguce nastaviti igru u skladu sa pravilima. Edited March 26, 2013 by Milogled Bluff
ordi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) Da li volite sneg u prirodi a mrzite isti u gradu, ili ga mrzite u svim prilikama?mrzim ga ko nemca sem u spotu last xmas grupe wham :wub:vas omiljeni klip? Edited March 26, 2013 by orderka
Amelija Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 živeo sneg zimi!živele vrućine leti!ua klipovi!eto tako
Mil@n Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 A bre nismo deca, Amelija, ne ometaj koncept već post završi pitanjem kako ne bi bio topik ubiven! Ko ti je omiljeni forumdžija da ne kažem furundžija?
Recommended Posts