Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

jebite se, i ti i milogled sto mi minirate pitanje :mad:

• Replies 14.7k
  • Views 546.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

jebi se, miloglede :mad:
+1rkrmcokces, prdis, podrigujes, zveckas kljucevima...sta upraznjavas na javnom mestu?

Edited by Lancia

ja se secam svog prvog posta i to bas ovde na pitalicama pa vas pitam opet:rkrm vs cprp? :s_w:
pa zar nije isto? prvi je bolji ^_^ al drugi ukusniji :s_w:zašto Lancia ne/ide sa foruma?

Zato sto zivi u pizdi materinoj i forum mu je jedini kontakt sa svetom.Da li biste bili odusevljeni da Lancija ode s foruma, ili to samo umereno zelite?

Edited by Milogled Bluff

Ne, zato što mu je forum (jedini) kontakt sa svetom jer živi dalje i od PMDali bi Lancia voleo da ode s foruma?

Ne.Gde se odlazi s foruma?

bas me briga sta bi on volo. ne moze i tacka.da li bi se lancia preimenovao u amc gremlin kada bi vozio isti?

pitacemo ga.kolko posto dnevno si u xejt, a kolko u lav modu¿

kako kaduglavnom sam u nekom manje-više neutralnomali npr u ponedeljak sam bila 99% u hejtukoliko % ljudi oko vas vas barem malo nervira a koliko % uopšte ne?

Edited by Amelija

sviđa mi se ovo pitanje, ne kao pitanje nego kao rečenica

ovi barem ne kvantitativno balansiraju sa brojnim ni malo. misao zen?

u arhivo samo federacija o delu auto answeristo

sve je sranje sem pišanjada li vas nekad bude sramota zbog "Today's top posters"?

Edited by Amelija

sto bih se ja stideo zbog Wall-a?tvoja najveca sramota?

sve je sranje sem pišanjada li vas nekad bude sramota zbog "Today's top posters"?
sto bih se ja stideo zbog Wall-a?tvoja najveca sramota?
:cry:Ali zašto? Šta sam uradio, da me svako veče...