Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Jebem li ga, u bajku bih.Šta ćeš raditi večeras?

• Replies 14.7k
  • Views 546.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

okacicu macku o repisto

Okačiću rep o mačkuPatiš li od neke fobije?

mislim da imam sklonost ka klaustrofobiji.da li se secate prvog posta na ppp

ne, samo predzadnjegisto

da, pisao sam ga na fudbalu o uakmici zvezda hajduk, a ticer mi ga je editovao jer sam napisao baklja u postuisto

Ne. Koje su šanse da se neko stvarno seća svog prvog posta na ppp?

ja se secam svog prvog posta i to bas ovde na pitalicama pa vas pitam opet:rkrm vs cprp? :s_w:

Ne.Koje su šanse da se neko stvarno seća svog prvog posta na ppp?
Ja se secam svog prvog posta. Bilo je to na topiku KK Partizan, povodom utakmice Partizan - Panionios, kada smo ih demontirali 20 i nesto razlike. Secam se zato sto sam se sledeceg jutra posle te utakmice registrovao na forum.

taman sam se naostrio da odgovorim na Milogledovo pitanje, kad ono tjorak :(

Ja mislio Lancija dosao da nas pita da li da zauvek ode s foruma :(

odgovori na moje, lanco

i ja se secam svog prvog posta, isto na kk pratizan topiku. kkp je trebalo da igra u pancevu i neko je pitao kako se stize do hale sportova. pa ajd onda reko da ispadnem korisna.isto

isto
rkrm vs cprp? :s_w:

Edited by orderka

sta je ovo cetnicka partija ravnogorskog pokreta? a ovo drugo?