Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

pravim visesatnu pauzu od ucenja... DIGOVO pitanje!Omiljeni kvadratni metar Bgd-a?

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Кафетин.Што не спавате?
zato sto ne radim ono sto bih trebao da radim [a i ona dilema gore :)]Q: digovo

Kvadratni metar u nekadašnjoj knjižari u JDP-u (pre požara), gde su ubogi srednjoškolci i stdenti "prelistavali" stripove (u stvari ih čitali od korica do korica). dalje

ispred sanka na akademiji (samo u kompletu sa vremeplovom)u stvari i nije mi najnaj, al ne mogu da se setim niceg boljeg.da li vam lose vreme sabotira planove, ili izlazite u punoj ratnoj opremi no matter what?

Edited by Leia

Kvadratni metar u nekadašnjoj knjižari u JDP-u (pre požara), gde su ubogi srednjoškolci i stdenti "prelistavali" stripove (u stvari ih čitali od korica do korica).
:Dsjajno. mnogo jak kvadrat.
ispred sanka na akademiji (samo u kompletu sa vremeplovom)
Veliko :heart: za ovaj m2
da li vam lose vreme sabotira planove, ili izlazite u punoj ratnoj opremi no matter what?
Sta je to lose vreme :wicked: ???Omiljeni John?

dear john :D (by the time you read this line...)vas postojeci/prizeljkivani supruznik ima manji ili veci IQ od vas?'nako odokativno.

Edited by Leia

a: dzoni jabukovo semeq: lejino, kasnim

Edited by morgana

tesko da moze manjiisto

tesko da moze manjiisto
Sve isto ko Toni. Se znamo mi odnekud???

znali smo se iz vidjenja, dobardan i do vidjenjasta da pustim bas glasno sada ?

Edited by ToniAdams

pixies (ostao mi vinil u bg, i sad :cry: )koliko gradova u srbiji/domovini po zelji ste posetili osim vaseg rodnog mesta?

Nisam bio u 3 opštine: Novi Kneževac, Preševo i žagubicaNajružniji m2 u Srbiji?

Najružniji m2 u Srbiji?
a: onaj ispred limene kućice na graničnom prelazu, na kojem pandur generira kolonuq: ae dalje

(troll: ovo bas ne ide, al aj da ne kvarim ja)edit: u jebote :ph34r:

Edited by kurdi