Killiana Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 pravim visesatnu pauzu od ucenja... DIGOVO pitanje!Omiljeni kvadratni metar Bgd-a?
jms_uk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Кафетин.Што не спавате?zato sto ne radim ono sto bih trebao da radim [a i ona dilema gore :)]Q: digovo
Al-Khwarizmi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kvadratni metar u nekadašnjoj knjižari u JDP-u (pre požara), gde su ubogi srednjoškolci i stdenti "prelistavali" stripove (u stvari ih čitali od korica do korica). dalje
Leia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) ispred sanka na akademiji (samo u kompletu sa vremeplovom)u stvari i nije mi najnaj, al ne mogu da se setim niceg boljeg.da li vam lose vreme sabotira planove, ili izlazite u punoj ratnoj opremi no matter what? Edited December 6, 2007 by Leia
kurdi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kvadratni metar u nekadašnjoj knjižari u JDP-u (pre požara), gde su ubogi srednjoškolci i stdenti "prelistavali" stripove (u stvari ih čitali od korica do korica).:Dsjajno. mnogo jak kvadrat.
Lancia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ispred sanka na akademiji (samo u kompletu sa vremeplovom)Veliko za ovaj m2da li vam lose vreme sabotira planove, ili izlazite u punoj ratnoj opremi no matter what?Sta je to lose vreme ???Omiljeni John?
Leia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) dear john :D (by the time you read this line...)vas postojeci/prizeljkivani supruznik ima manji ili veci IQ od vas?'nako odokativno. Edited December 6, 2007 by Leia
morgana Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) a: dzoni jabukovo semeq: lejino, kasnim Edited December 6, 2007 by morgana
Lancia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tesko da moze manjiistoSve isto ko Toni. Se znamo mi odnekud???
ToniAdams Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) znali smo se iz vidjenja, dobardan i do vidjenjasta da pustim bas glasno sada ? Edited December 6, 2007 by ToniAdams
Leia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 pixies (ostao mi vinil u bg, i sad )koliko gradova u srbiji/domovini po zelji ste posetili osim vaseg rodnog mesta?
dig_chohano Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nisam bio u 3 opštine: Novi Kneževac, Preševo i žagubicaNajružniji m2 u Srbiji?
Nicol Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Najružniji m2 u Srbiji?a: onaj ispred limene kućice na graničnom prelazu, na kojem pandur generira kolonuq: ae dalje
kurdi Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 (edited) (troll: ovo bas ne ide, al aj da ne kvarim ja)edit: u jebote Edited December 7, 2007 by kurdi
Recommended Posts