kgmr Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 odlicna su vam ova epska pitanja, bas mi se dopadaju, valjda sam u tim godinama
Indy Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Najveća avantura/poduhvat života tvoga? (ne toliko epski, koliko poetično pitajne :) )Ima tome više od 30 god. Kad sam vlastoručno uplovljavao protivpodmorničar "552 Borac" u "moju" Boku (posle celonoćne plovidbe iz Splita)... that was nice.isto
ants Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ovo su čisto fizičke avanture- bežanje od voza iz tunela, prelazak visećeg mosta na Nišavi sa polutrulim daskama, stopiranje also NS-Niisto
Lancia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 spasio drugara od davljenja na Adi :sleep:malo lirike - tvoje najromanticnije muvanje. i zasto je propalo?
Indy Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Muvao kćerku poznatog srpsko-hrvatskog pisca. Propalo je zato što sam je ja muvao.Isto.
Leia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) valjda zato sto sam bila mlada i romanticna. a onda sam evoluirala u rospiju kakva sam sad, i to funkcionise besprekorno.edit. a da, u pitanju je bio jedan nadrealno zgodan italiano koji me i dan danas ovako udatu stalkuje po fejzbuku :Disto! ajde kingmejkerka :D Edited March 18, 2013 by Leia
Leia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Is there any other kind?e sad. pa zna se da smo mi najlepsa nacija. talijani su uglavnom nizi od mene, to ih diskvalifikuje u startu, osim ono malo vubolikih severnjaka...
ants Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) bilo je nezaboravno dakle, btw kako znaš kad te neko stalkuje na fb?meni najpribližnije muvanju je kad sam u srednjoj ja pozvala na dejt jednog Peđu,i onda se smorila na istom, a par meseci kasnije P je našao devojku Edited March 18, 2013 by ants
Indy Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 e sad. pa zna se da smo mi najlepsa nacijaOduvek me je ta izjava otuđivala od moje nacije... pogledam se u ogledalo i kažem, naaah, ja sam neki Hazar.
Leia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 bilo je nezaboravno dakle, btw kako znaš kad te neko stalkuje na fb?tako sto se desilo da valjda slucajno lajkuje nesto moje pa onda brze bolje izbrise. lepota i pamet retko idu zajedno -_-a bilo nezaboravno dakako, u svoje vreme. hvala bogu da nisam birala muza u glupim 20-tim.
Leia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Oduvek me je ta izjava otuđivala od moje nacije... pogledam se u ogledalo i kažem, naaah, ja sam neki Hazar.muskarci i ne treba da budu nadrealno zgodni. za takve samo la mamma ima strpljenja :sleep:missim ono - al sam lep ljubi me majka, uzivaj u toj sreci sto me gledas i zahvali se djevi mariji i svim svetima bar triput dnevno Edited March 18, 2013 by Leia
Recommended Posts