Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

KukajuciIsto

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Precizno i direktno, da mi ne pomognu nesto pogresnoIsto

ako se već rešim da tražim, onda direktno i jasno (što pak ne znači da neću imati tremu dok tražim)koliko biste maksimalno potrošili novaca u kockarnici?

0 novaca. Al bi mi bilo zabavno da boravim u kockarnici, u nekoj strava sehi haljini, naslonjena na shank, martini u ruci, skeniram okolo, caskam sa barmenom...Znam da cela slika malo vuce na classy prostituciju al sta me briga :lolol:Koje poroke gajite i ne zelite da ih sebi ukinete?

alkoholisto

lenjost, strogost, kukavičluk i letargiju.koje svoje poroke gajite i zašto?

ljubav prema hrani- ona me jos nije izneverila da li otvarate vrata starijima?

pridrzim vrata bilo kome ko deluje kao da mu treba pomocposhtovanje starijih, apsolutno ili selektivno?

selektivno, naravnoda li budete neljubazni ( i kako) ako je osoba za šalterom ili za kasom neljubazna?

budem ledeno ljubazna, bolje numemisto

isto -_-isto ^_^

saosecam. kod ekstremnih slucajeva (podgorica) se cak i cudim.da li je mlata zamlata?

ja znam samo za matu zamlatu, no može biti da je i mlataspavanje do 11h ali sa 2-3 prekida u toku noći, ili spavanje u cugu ali do 8h?

Bolje bez prekida, ali moram da pišamŠto ne valja seda kosa?

:lol: a nije ni da ne valja kao takva, ali rano mi malo za ovoliku količinu :Dimate li i vi iskustva sa sedom kosom?