March 15, 201312 yr ako se već rešim da tražim, onda direktno i jasno (što pak ne znači da neću imati tremu dok tražim)koliko biste maksimalno potrošili novaca u kockarnici?
March 15, 201312 yr 0 novaca. Al bi mi bilo zabavno da boravim u kockarnici, u nekoj strava sehi haljini, naslonjena na shank, martini u ruci, skeniram okolo, caskam sa barmenom...Znam da cela slika malo vuce na classy prostituciju al sta me briga :lolol:Koje poroke gajite i ne zelite da ih sebi ukinete?
March 17, 201312 yr pridrzim vrata bilo kome ko deluje kao da mu treba pomocposhtovanje starijih, apsolutno ili selektivno?
March 17, 201312 yr selektivno, naravnoda li budete neljubazni ( i kako) ako je osoba za šalterom ili za kasom neljubazna?
March 17, 201312 yr saosecam. kod ekstremnih slucajeva (podgorica) se cak i cudim.da li je mlata zamlata?
March 18, 201312 yr ja znam samo za matu zamlatu, no može biti da je i mlataspavanje do 11h ali sa 2-3 prekida u toku noći, ili spavanje u cugu ali do 8h?
March 18, 201312 yr a nije ni da ne valja kao takva, ali rano mi malo za ovoliku količinu :Dimate li i vi iskustva sa sedom kosom?