Leia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Nisam ekstremno razgovorljiva ni sa poznatima, a nepoznati koji dave bez razloga su mi totalno spookyIsto
Amelija Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Rammsteinovci u zagrljaju Depechemodovacanisam baš mnogo pričljiva sa nepoznatimakako kod vas alkohol utiče na pričljivost?
mlatko Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 kako kod vas alkohol utiče na pričljivost?ja pročitao privlačljivost :naughty:pričljivost ok, ako je pivo pogotovo: može se poveća ali zavisi i od količine, atmosfere i umora... opuštakako kod vas alkohol utiče na privlačljivost?
Leia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Uglavnom se smejem i lupetam kao blesava, pa kome je to privlacno...Isto
Indy Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mene jedino zene vole kace napijem, u protivnom sam dosadniji od telefonskog imenikaIsto
Amelija Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kliberim se pojačano & postoji velika verovatnoća da u brk kažem svakom ono što mislimpa sad, koliko je to privlačno...sa koliko godina ste naučili da plivate?
Leia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 uu bas kasno, 9-10 godina. mozda zato sto sam bila jedno od najdeblje dece u istoriji...decea kad ste naucili da vozite bajs?
Amelija Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 sa 4btw i ja sam plivanje tek sa 8 iako nisam bila debela :Da znate li nešto malo neobičnije (npr skijanje, klizanje, rolšue) i kada ste to naučili?
belch Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 klizanje, negde u srednjoj školi sam naučilaal samo da idem na napred i to ne mnogo brzo. ne znam ni da kočim :/jel ste bili povučeno ili društveno dete?
Leia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 vaspitacica smarala kevu da me testiraju na autizam, toliko o tomejel vam u skoli uglavnom bilo dosadno ili zabavno?
Indy Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Bilo je zabavno drugima kad se svadjam s teacherima (izvini teacheru)Isto
belch Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 užasno dosadno, dobijala sam kečeve jer me mrzelo da radim domaćea i društvo je bilo smorni srednja nije bila nešto mnogo boljaisto
Amelija Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 u do šestog razreda dosadno (fino dete koje je imalo sve petice)šesti i sedmi zabavno (pokvarila ocene, tukla se, družila se sa "razbojnicima", žvrljala kapije, zezala telefonom, itd)osmi i gimnazija opet dosadno (opet fino dete koje je uredno učilo, radilo domaće i imalo skoro sve petice)kakvo vam je bilo društvo u školi?
Recommended Posts