Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Nisam ekstremno razgovorljiva ni sa poznatima, a nepoznati koji dave bez razloga su mi totalno spookyIsto

Posted

Depecheovci u toplom zagrljaju RammsteinaIsto

Posted

Rammsteinovci u zagrljaju Depechemodovacanisam baš mnogo pričljiva sa nepoznatimakako kod vas alkohol utiče na pričljivost?

Posted
kako kod vas alkohol utiče na pričljivost?
ja pročitao privlačljivost :naughty:pričljivost ok, ako je pivo pogotovo: može se poveća ali zavisi i od količine, atmosfere i umora... opuštakako kod vas alkohol utiče na privlačljivost?
Posted

Uglavnom se smejem i lupetam kao blesava, pa kome je to privlacno...Isto

Posted

Mene jedino zene vole kace napijem, u protivnom sam dosadniji od telefonskog imenikaIsto

Posted

kliberim se pojačano & postoji velika verovatnoća da u brk kažem svakom ono što mislimpa sad, koliko je to privlačno...sa koliko godina ste naučili da plivate?

Posted

uu bas kasno, 9-10 godina. mozda zato sto sam bila jedno od najdeblje dece u istoriji...decea kad ste naucili da vozite bajs?

Posted

sa 4btw i ja sam plivanje tek sa 8 iako nisam bila debela :Da znate li nešto malo neobičnije (npr skijanje, klizanje, rolšue) i kada ste to naučili?

Posted

klizanje, negde u srednjoj školi sam naučilaal samo da idem na napred i to ne mnogo brzo. ne znam ni da kočim :/jel ste bili povučeno ili društveno dete?

Posted

vaspitacica smarala kevu da me testiraju na autizam, toliko o tomejel vam u skoli uglavnom bilo dosadno ili zabavno?

Posted

Bilo je zabavno drugima kad se svadjam s teacherima (izvini teacheru)Isto

Posted

užasno dosadno, dobijala sam kečeve jer me mrzelo da radim domaćea i društvo je bilo smorni srednja nije bila nešto mnogo boljaisto

Posted

u do šestog razreda dosadno (fino dete koje je imalo sve petice)šesti i sedmi zabavno (pokvarila ocene, tukla se, družila se sa "razbojnicima", žvrljala kapije, zezala telefonom, itd)osmi i gimnazija opet dosadno (opet fino dete koje je uredno učilo, radilo domaće i imalo skoro sve petice)kakvo vam je bilo društvo u školi?