Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Nisam ekstremno razgovorljiva ni sa poznatima, a nepoznati koji dave bez razloga su mi totalno spookyIsto

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Depecheovci u toplom zagrljaju RammsteinaIsto

Rammsteinovci u zagrljaju Depechemodovacanisam baš mnogo pričljiva sa nepoznatimakako kod vas alkohol utiče na pričljivost?

veoma.isto.

kako kod vas alkohol utiče na pričljivost?
ja pročitao privlačljivost :naughty:pričljivost ok, ako je pivo pogotovo: može se poveća ali zavisi i od količine, atmosfere i umora... opuštakako kod vas alkohol utiče na privlačljivost?

Uglavnom se smejem i lupetam kao blesava, pa kome je to privlacno...Isto

Mene jedino zene vole kace napijem, u protivnom sam dosadniji od telefonskog imenikaIsto

kliberim se pojačano & postoji velika verovatnoća da u brk kažem svakom ono što mislimpa sad, koliko je to privlačno...sa koliko godina ste naučili da plivate?

uu bas kasno, 9-10 godina. mozda zato sto sam bila jedno od najdeblje dece u istoriji...decea kad ste naucili da vozite bajs?

sa 4btw i ja sam plivanje tek sa 8 iako nisam bila debela :Da znate li nešto malo neobičnije (npr skijanje, klizanje, rolšue) i kada ste to naučili?

klizanje, negde u srednjoj školi sam naučilaal samo da idem na napred i to ne mnogo brzo. ne znam ni da kočim :/jel ste bili povučeno ili društveno dete?

vaspitacica smarala kevu da me testiraju na autizam, toliko o tomejel vam u skoli uglavnom bilo dosadno ili zabavno?

Bilo je zabavno drugima kad se svadjam s teacherima (izvini teacheru)Isto

užasno dosadno, dobijala sam kečeve jer me mrzelo da radim domaćea i društvo je bilo smorni srednja nije bila nešto mnogo boljaisto

u do šestog razreda dosadno (fino dete koje je imalo sve petice)šesti i sedmi zabavno (pokvarila ocene, tukla se, družila se sa "razbojnicima", žvrljala kapije, zezala telefonom, itd)osmi i gimnazija opet dosadno (opet fino dete koje je uredno učilo, radilo domaće i imalo skoro sve petice)kakvo vam je bilo društvo u školi?