Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

za moje auto dvotočkaša ode 20 EUR godišnje.smešite li se na silu?

Posted

naravno. hipokrizija je neophodna inace bi planeta eksplodiralakome se sve smeshite na silu?

Posted

slabo se smešim na silu, tj kad bolje razmislim gotovo nikadaa zašto bih?

Posted

zbog odrzavanja neutralnih odnosa sa neprijatnim a neizbeznim likovima iz okruzenja (pojedine kolege, rodjaci, poznanici),zato sto je lakse i elegantnije nasmesiti se i okrenuti ledja nego se svadjati s budalama....eto zato.a durite li se na silu da isterate svoje?

Posted

durenje kod mene ništa na silu, samo klot naturalno. al se trudim da se sve manje i manje durim. glupo je i veoma veoma skupo.ko je osoba sa kojom ste danas prvo razgovarali, a ko poslednja osoba sa kojom ste razgovarali i o čemu? :)

Posted

prva - dečko, da kuvam kafu ili ćemo napolje?poslednja - brat, da zapalimo jednu pre nego što krenem? ipak ne.isto :)

Posted (edited)
durenje kod mene ništa na silu, samo klot naturalno. al se trudim da se sve manje i manje durim. glupo je i veoma veoma skupo.ko je osoba sa kojom ste danas prvo razgovarali, a ko poslednja osoba sa kojom ste razgovarali i o čemu? :)
Ja, u oba slucaja. O zivotu.IstoEDIT. Zbog nove stranice Edited by Indy
Posted

za sad ni sa kim, a kad bude to ce verovatno biti moj pokusaj da autsorsujem spravljanje kafejeste li razgovorljivi ujutru?

Posted

Numem da govorim do (posle) prve kafe.Isto.

Posted

isto :lol:jeste li razgovorljivi generalno s nepoznatim ljudima?

Posted

jesam, ali me zivcira kad me gledaju ko s marsa da sam dosla sto im se uopste obracamisto.

Posted

Da, mislim da je tome doprinelo dugogodišnje putovanje vozom, valjda :)Rammstein ili Depeche Mode koncert?