March 11, 201312 yr naravno. hipokrizija je neophodna inace bi planeta eksplodiralakome se sve smeshite na silu?
March 12, 201312 yr zbog odrzavanja neutralnih odnosa sa neprijatnim a neizbeznim likovima iz okruzenja (pojedine kolege, rodjaci, poznanici),zato sto je lakse i elegantnije nasmesiti se i okrenuti ledja nego se svadjati s budalama....eto zato.a durite li se na silu da isterate svoje?
March 12, 201312 yr durenje kod mene ništa na silu, samo klot naturalno. al se trudim da se sve manje i manje durim. glupo je i veoma veoma skupo.ko je osoba sa kojom ste danas prvo razgovarali, a ko poslednja osoba sa kojom ste razgovarali i o čemu? :)
March 12, 201312 yr prva - dečko, da kuvam kafu ili ćemo napolje?poslednja - brat, da zapalimo jednu pre nego što krenem? ipak ne.isto :)
March 13, 201312 yr durenje kod mene ništa na silu, samo klot naturalno. al se trudim da se sve manje i manje durim. glupo je i veoma veoma skupo.ko je osoba sa kojom ste danas prvo razgovarali, a ko poslednja osoba sa kojom ste razgovarali i o čemu? :)Ja, u oba slucaja. O zivotu.IstoEDIT. Zbog nove stranice Edited March 13, 201312 yr by Indy
March 13, 201312 yr za sad ni sa kim, a kad bude to ce verovatno biti moj pokusaj da autsorsujem spravljanje kafejeste li razgovorljivi ujutru?
March 13, 201312 yr jesam, ali me zivcira kad me gledaju ko s marsa da sam dosla sto im se uopste obracamisto.
March 13, 201312 yr Da, mislim da je tome doprinelo dugogodišnje putovanje vozom, valjda :)Rammstein ili Depeche Mode koncert?