Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

za moje auto dvotočkaša ode 20 EUR godišnje.smešite li se na silu?

• Replies 14.7k
  • Views 546.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

naravno. hipokrizija je neophodna inace bi planeta eksplodiralakome se sve smeshite na silu?

slabo se smešim na silu, tj kad bolje razmislim gotovo nikadaa zašto bih?

Zbog poslaIsto

zbog odrzavanja neutralnih odnosa sa neprijatnim a neizbeznim likovima iz okruzenja (pojedine kolege, rodjaci, poznanici),zato sto je lakse i elegantnije nasmesiti se i okrenuti ledja nego se svadjati s budalama....eto zato.a durite li se na silu da isterate svoje?

durenje kod mene ništa na silu, samo klot naturalno. al se trudim da se sve manje i manje durim. glupo je i veoma veoma skupo.ko je osoba sa kojom ste danas prvo razgovarali, a ko poslednja osoba sa kojom ste razgovarali i o čemu? :)

prva - dečko, da kuvam kafu ili ćemo napolje?poslednja - brat, da zapalimo jednu pre nego što krenem? ipak ne.isto :)

odlično pitanje

hmda.. ni ja ne uspevam odgovoriti :mellow:

durenje kod mene ništa na silu, samo klot naturalno. al se trudim da se sve manje i manje durim. glupo je i veoma veoma skupo.ko je osoba sa kojom ste danas prvo razgovarali, a ko poslednja osoba sa kojom ste razgovarali i o čemu? :)
Ja, u oba slucaja. O zivotu.IstoEDIT. Zbog nove stranice

Edited by Indy

za sad ni sa kim, a kad bude to ce verovatno biti moj pokusaj da autsorsujem spravljanje kafejeste li razgovorljivi ujutru?

Numem da govorim do (posle) prve kafe.Isto.

isto :lol:jeste li razgovorljivi generalno s nepoznatim ljudima?

jesam, ali me zivcira kad me gledaju ko s marsa da sam dosla sto im se uopste obracamisto.

Da, mislim da je tome doprinelo dugogodišnje putovanje vozom, valjda :)Rammstein ili Depeche Mode koncert?