Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

ciklon B sa mirisom limuna?jedete li krompire iz mikrotalasnog ognjista sa jogurtom i solju?

• Replies 14.7k
  • Views 545.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

a: do sada nisam.q: jel valja?

odire stavis malo putera jos i jogurt da bude jermenski bez aditivaisto

sifra 'кајмак'isto

a: valjda valja, kaze zorge.q: supa ili pasteta?

Pašteta.Omiljeni kvadratni metar Bgd-a?

a: u jebote ovo je zajebano, bice editovanja. ako ne racunamo tv fotelju kod matorih, mozda zadnja klupa do prozora, ucionica desno od ulaza, narodnog fronta 37. al ima vazda kandidata... edit: jebote bas si me razjebao sa ovim pitanjem, ne smem ni da krenem da navodim sta mi sve sada pada na pmaet.q: isto.

Edited by kurdi

jedna klupa u tašmajdanskom parkuisto

Leva obala sedmog kilometra Save, 50-ak metara ka sredini reke.(i ja do ovoga došao mukotrpnom eliminacijom ostalih bitnih kvadrata, i nisam siguran da li sam pravi kvadrat odabrao)isto

Edited by dig_chohano

a: gde bejase mara.q: isto.

a: na trotoaru blizu njene zgradeq: sta mi je bolje protiv glavobolje [mozda cak i migrene u nastajanju] - kafetin ili hladan guinness ?

hladan ginisdigovo

a: cvecara kod pravnog.q: jms-ovo. sala, isto.

a: kumodraska 14, nekad tu bila kucica, i jedna super soba puna knjiga i mastersa. e fotelja u toj sobi.q: isto