3opge Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ciklon B sa mirisom limuna?jedete li krompire iz mikrotalasnog ognjista sa jogurtom i solju?
3opge Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 odire stavis malo putera jos i jogurt da bude jermenski bez aditivaisto
kurdi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 a: valjda valja, kaze zorge.q: supa ili pasteta?
kurdi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) a: u jebote ovo je zajebano, bice editovanja. ako ne racunamo tv fotelju kod matorih, mozda zadnja klupa do prozora, ucionica desno od ulaza, narodnog fronta 37. al ima vazda kandidata... edit: jebote bas si me razjebao sa ovim pitanjem, ne smem ni da krenem da navodim sta mi sve sada pada na pmaet.q: isto. Edited December 6, 2007 by kurdi
dig_chohano Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) Leva obala sedmog kilometra Save, 50-ak metara ka sredini reke.(i ja do ovoga došao mukotrpnom eliminacijom ostalih bitnih kvadrata, i nisam siguran da li sam pravi kvadrat odabrao)isto Edited December 6, 2007 by dig_chohano
jms_uk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 a: na trotoaru blizu njene zgradeq: sta mi je bolje protiv glavobolje [mozda cak i migrene u nastajanju] - kafetin ili hladan guinness ?
Killiana Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 a: kumodraska 14, nekad tu bila kucica, i jedna super soba puna knjiga i mastersa. e fotelja u toj sobi.q: isto
Recommended Posts