Amelija Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 potcenjujemšta je bolje, potceniti se ili preceniti se?
pt 2.0 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 zabavnije je preceniti se :) :) :)sastojci za idealan sendvič? i leba za idealan sendvič?
kgmr Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 u jebote, to prvi put cujem, kakva huliganstina. mene bi keva verovatno olesila od batina da sam to radio. a, jes vido, a? pa zakljucas se u kupatilu, pobogu. ne ostavlja tragove, probaj!šta je bolje, potceniti se ili preceniti se?digresija: kazu knjige da se svi malo precenjujemobeli meki leba. neka sunka bez belih tragova, majonez, zelena salata ili krastavac, neki gumeni sir, gauda npr. maslac/dobrojutro po zelji. licno, najvise volim parizer (tzv. poli), dobrojutro i polimark na to i jogurtimate li blizance u porodici, ako da, da li ih razlikujete?
Amelija Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 nemam :(al ima ih u koalicionoj porodici ako se to računa, i razlikujem ih (mada nisu identični)a imala sam i dvojicu kolega, identičnih, i bez problema sam ih razlikovala, za razliku od mnogih drugih kolegada vam se ponudi mogućnost da zagarantovano živite N godina, ali tačno N i nimalo duže, da li biste prihvatili i za koje N?
kgmr Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 pa možeš pre da središ, ne možeš duže, tako sam razumela pitanje8 banke mi se čini pristojno, posle toga mislim da će ovi moji silikoni u usnama i sisama izgledati možda malkice bezvezeisto, super pitanje
Leia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ja bas razumela da ne moze da se bezi pre isteka trajanja kazne. Ok, onda meni moze i 120, ako se predomislim kazem cao i to je to.Isto
Frau Gabrijela Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) edit: pitanje da vam se ponudi mogućnost da zagarantovano živite N godina, ali tačno N i nimalo duže, da li biste prihvatili i za koje N?mislim da ne bih. tu bih teško podnela izvesnost i kada bi u pitanju bilo 43 ili 103.isto Edited March 6, 2013 by stormy
mlatko Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 pa kako ja sad? da odgovorim opet isto što sam odgovorio i isto pitam isto?? :fantom:koliko bi volela/o da imaš sad godina?
Lancia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 dzaba sad.nema nista gore zenskog propitivanja od rana jutra¿
Recommended Posts