Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

Mart bez konkurencije. Slažem se za oktobar, to je mesec kada su rođene mnoge velike ličnosti... Ako si na twitteru, okači nam tvoj poslednji tvit, ako si na fb, okači nam poslednji status? :D

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

ne tvitiram (da li bi trebalo?), a sa FB:"11 years in D" (aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!)jeli čemu taj tviter, da se učlanjujem?

Na 10 smarača, jedna zanimljiva persona. Preovladavaju medokriteti u svakom smislu, sad, neko voli tako da se informiše i sl pa mu je to kao korisno, malo je sajtova sa vestima. Drugima je zanimljivo da prate poznate koji se totalno uklapaju u prvu rečenicu, samo su jbg poznati pa valja znati šta rade. Trt...Da li sam u pravu?

znači ne učlanjujem se :Dgoogle+ je sranjce, zar ne?

Kako se uzme. Dizajnerski da, funkcionalno možda i ne, no ti bi znali kada se stvar zalaufa, a kako stoje stvari nikad neće. Da upotrebim ja kviska i pitam - Isto...

zurka je tamo gde su nama dragi ljudiu srcu? u glavi?

glamur glava i dert srcejeste li ikad maštali da imate longlost siblinga ili tako nesto?

ne, ovo dvoje što imam su mi sasvim dovoljnikad ustaješ sutra?

7amkoliko cesto idete na wc?

fundamenti i sokovi, ali nisi precizno pitaoosim ociglednih aktivnosti, sta je najzanimljivije sto radite u kupatilu? palo mi na pamet da sam kad sam bila mala pravila od alkohola sare po plocicama i palila ih

u jebote, to prvi put cujem, kakva huliganstina. mene bi keva verovatno olesila od batina da sam to radio.ocigledne aktivnosti su pretpostavljam obe nuzde, seks, pevanje pod tusem sa tusiranjem i citanje knjiga na solji.jednom sam spavao u kupatilu, ali to bas i nije mnogo zanimljivojel znate zasto ljudi vole da pevaju u kupatilu?

znam.isto

zašto?zaašto?? :cry:

zato što je dobra akustika!zato što nema nikoga da sluša!!

ja nikada ne pevam u kupatilu :/doduše zato volim da pevam na drugim mestimaima li nešto da smatrate da niste <još> postigli u skladu sa vašim mogućnostima?