Mil@n Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Mart bez konkurencije. Slažem se za oktobar, to je mesec kada su rođene mnoge velike ličnosti... Ako si na twitteru, okači nam tvoj poslednji tvit, ako si na fb, okači nam poslednji status? :D
Amelija Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 ne tvitiram (da li bi trebalo?), a sa FB:"11 years in D" (aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!)jeli čemu taj tviter, da se učlanjujem?
Mil@n Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Na 10 smarača, jedna zanimljiva persona. Preovladavaju medokriteti u svakom smislu, sad, neko voli tako da se informiše i sl pa mu je to kao korisno, malo je sajtova sa vestima. Drugima je zanimljivo da prate poznate koji se totalno uklapaju u prvu rečenicu, samo su jbg poznati pa valja znati šta rade. Trt...Da li sam u pravu?
Amelija Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 znači ne učlanjujem se :Dgoogle+ je sranjce, zar ne?
Mil@n Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Kako se uzme. Dizajnerski da, funkcionalno možda i ne, no ti bi znali kada se stvar zalaufa, a kako stoje stvari nikad neće. Da upotrebim ja kviska i pitam - Isto...
prima Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 zurka je tamo gde su nama dragi ljudiu srcu? u glavi?
kgmr Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 glamur glava i dert srcejeste li ikad maštali da imate longlost siblinga ili tako nesto?
belch Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 ne, ovo dvoje što imam su mi sasvim dovoljnikad ustaješ sutra?
kgmr Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 fundamenti i sokovi, ali nisi precizno pitaoosim ociglednih aktivnosti, sta je najzanimljivije sto radite u kupatilu? palo mi na pamet da sam kad sam bila mala pravila od alkohola sare po plocicama i palila ih
sherman Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 u jebote, to prvi put cujem, kakva huliganstina. mene bi keva verovatno olesila od batina da sam to radio.ocigledne aktivnosti su pretpostavljam obe nuzde, seks, pevanje pod tusem sa tusiranjem i citanje knjiga na solji.jednom sam spavao u kupatilu, ali to bas i nije mnogo zanimljivojel znate zasto ljudi vole da pevaju u kupatilu?
slepa živana Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 zato što je dobra akustika!zato što nema nikoga da sluša!!
Amelija Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 ja nikada ne pevam u kupatilu :/doduše zato volim da pevam na drugim mestimaima li nešto da smatrate da niste <još> postigli u skladu sa vašim mogućnostima?
Recommended Posts