February 23, 201312 yr dokle god nije cert, normalno je sve.je li normalno ne otici na cert posto nemas s kime? (nisam ja nikad ali sam srela nekoliko osoba, uglavnom muskih, koje tako, a meni to ne ide u glavu nikako)
February 23, 201312 yr 1 покојни Централ у Мунзи2 не може се са упљуваним семенкама у ЕУ, само кокицесекс у биоскопу, да или не?
February 25, 201312 yr izgleda nema dovoljno nedoje. zainteresovanihu kakvom se outfitu/odeci/opremi osecate seksi?
February 25, 201312 yr crna rolka, karirana mini suknja na falte, crne grilonke i cokulaste čizme.gde biste sad želeli da budete? (ko kaže ovde gde jesam ide na ignore)
February 25, 201312 yr ovde gde jesam (jbg)ko bi voleo da budes? (ko kaze ono sto jesam ide na ignore) Edited February 25, 201312 yr by Lancia
February 25, 201312 yr ne vozim nijedna niti me to zanimakojeg biste selebritija odabrali za bracnog druga? (ko kaze ovog mog - naravno cao ignore)
February 25, 201312 yr bredlija kupera, odma, prodato. (liči na nekog čeha za kojim sam bila odlepila)ajmo opet ovo s autićima (ova koja vozim, ignore, jasno)
February 25, 201312 yr neki, bilo koj, sa sutomatskim menjacem onda bih ga zaista i voziosladoled od vanile ili lesnika