Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

aj ne lazi, potrudi se malo

tja.kad su dobri i finiisto

Najviše kod čoveka volim kad je dobar čovek.Šta najmanje volite kod ljudi?

kad lažukad su ljigavikad su previše uobraženikakvi zvuci vas najviše nerviraju?

tihi - ponavljajući i jaki - nepravilnihttp://www.youtube.com/watch?v=sVPVbc8LgP4šta vas ovde nervira? Mene spavaća soba i oni sprejevi :D

nervira me sto su zvuk i slika snimani odvojenosta je jace, zvuk ili slika?

meni slika, uvek bilazato npr nema šansi da rabim tzv audio-knjigea žao mi je što srpski filmovi nemaju titl (na srpskom naravno)koji vam jezik/jezici najlepše zvuči?

šta vas ovde nervira? Mene spavaća soba i oni sprejevi :D
eeee ala ja volim ovaj film! :D

meni arapski trenutno najjaciisto

engleski, u svim varijantamapuštate li jućub klipove na koje naletite na forumu?

ne! nerviraju me!umesto da ljudi lepo ispišu šta imaju, stave prosto klip i gotovone volem toa vi ih volite?

Volim ih kad su zanimljivi. A to ne mogu da znam ako ih ne odgledam. :POmiljeni forum osim dapače, ppp?

Volim ih kad su zanimljivi. A to ne mogu da znam ako ih ne odgledam. :POmiljeni forum osim dapače, ppp?
Foro Romano
ne! nerviraju me!umesto da ljudi lepo ispišu šta imaju, stave prosto klip i gotovone volem toa vi ih volite?
mi ih volemošta to zvuči u arapskom jeziku :blink:

Edited by mlatko

objasnjavanjekoji jezik ste naknadno skontali kao ok

norveski :heart:je li normalno kupiti kartu za bioskop pa odustati od filma u ime kuntanja?