February 22, 201312 yr kad lažukad su ljigavikad su previše uobraženikakvi zvuci vas najviše nerviraju?
February 22, 201312 yr tihi - ponavljajući i jaki - nepravilnihttp://www.youtube.com/watch?v=sVPVbc8LgP4šta vas ovde nervira? Mene spavaća soba i oni sprejevi :D
February 22, 201312 yr meni slika, uvek bilazato npr nema šansi da rabim tzv audio-knjigea žao mi je što srpski filmovi nemaju titl (na srpskom naravno)koji vam jezik/jezici najlepše zvuči? šta vas ovde nervira? Mene spavaća soba i oni sprejevi :Deeee ala ja volim ovaj film! :D
February 22, 201312 yr engleski, u svim varijantamapuštate li jućub klipove na koje naletite na forumu?
February 22, 201312 yr ne! nerviraju me!umesto da ljudi lepo ispišu šta imaju, stave prosto klip i gotovone volem toa vi ih volite?
February 22, 201312 yr Volim ih kad su zanimljivi. A to ne mogu da znam ako ih ne odgledam. :POmiljeni forum osim dapače, ppp?
February 22, 201312 yr Volim ih kad su zanimljivi. A to ne mogu da znam ako ih ne odgledam. :POmiljeni forum osim dapače, ppp? Foro Romanone! nerviraju me!umesto da ljudi lepo ispišu šta imaju, stave prosto klip i gotovone volem toa vi ih volite?mi ih volemošta to zvuči u arapskom jeziku Edited February 22, 201312 yr by mlatko
February 23, 201312 yr norveski :heart:je li normalno kupiti kartu za bioskop pa odustati od filma u ime kuntanja?