Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

jedandosto. mogu i za 5.care, care gospodare kol'ko ima sati?

• Replies 14.7k
  • Views 546.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

tacno je 11 casova 8 minuta 0 sekundiodobravate li ovaj suludi vetar?

ma sav mi je nekako drazesan.kad cemo shermana besiti o perspik?

o jel znaš da sam to htela da pitam danas na pitalicama? :lolol:dakle, šermane?btw evo biću i fina pa ću odgovoriti i na tvoje pitanje: mrzim vetar iz dna duše osim leti, ali leti ne sme biti topao/vruć

šermane, dakle. vetar je sranje i svi smo u firmi na našem 15. spratu skroz ludi. ludi i bolesni. mada, bolest je od toga što grejanje ne radi dobro i što plate nema 2 meseca.dakle, šermane? a može i o vetru. pravom, ne ljudskom. ili španskom.

mi na perspic neobesivi imamo tendenciju da razmenjujemo privileged informations te vrste tako da cu samo izjaviti za prvi program rts-a da je sherman frajer ipo.inace protivim se vetrovitom vremenu jer unistava dostojanstvo pojedinca bacajuci frizure u kovitlac, a kombinovan sa kisom i postene kisobrane.koliko dugo ostati u new york-u, a da se ne vratis u jevropu izjeden mislju da si ispropustao da vidis toliko toga?

sest meseci minSta raditi za vikend?

kuća-pos'o-kućaisto

overiti pijacisto

Otići sa ortacima kod ortaka koji se skoro preselio u Bg, blejati carski ceo dan pored reke, kod njega u stanu, ožderati se neke dobre hrane i eto gac zabava.Šta ćeš raditi za dva sata od sad?

piti'n'pušitiisto

buljiti u neki od 5 ekrana - tv/ laptop/ kindl/ tablet/ telefonsta ima dobro na tv veceras?

zavisi od modela, onaj sneg ili mrak kad menjaš kanaleŠta ste radili pre 2 sata?

Ždrao picu, pio kolu, gledao lincolna.Aj nek bude isto, možda se zalomi neko iskren da zapapri malo temu :D

ko ce se toga secati...sta najvise volite kod ljudi?